Bløde mandelkugler med kokos & kakao

Glutenfri pastasalat med karrydressing: retro & sommerlig

Okay, denne ret er nok den eneste her på bloggen, der virkelig minder mig om barndom! For nøj, hvor har min kære mutti kreeret denne sag mange gange i løbet af mit nu 25-årige lange liv 😉

Den tilfredsstillende og ultrasimple pastasalat har selvfølgelig fået et lille nutidigt pift i form af glutenfri pasta, en lidt lettere udgave af den klassiske karrydressing samt et skifte i proteinkilden fra animalsk til plantebaseret 😊

Men på trods af ovennævte småjusteringer får jeg altså fortsat totalt flashback til fortiden, når jeg sidder med min skål pastasalat i skødet og skovler ind 😂

Til en stor portion:

SALAT: Start med at hælde de frosne ærter i den skål, hvor alle tingene skal vendes sammen til sidst. Kog så pasta efter posens anvisning. Skyl kikærterne og hæld dem i skålen med ærterne. Snit så det resterende grønt og vend det sammen med ærter og kikærter. Når pastaen er færdigkogt, hældes vandet blot fra og den varme pasta hældes direkte ned i salataen, for at de frosne ærter tør helt.

DRESSING: Rør alle ingredienserne sammen i en skål med et piskeris og smag til løbende. Når smagen er som ønsket, vendes karrydressingen sammen med salaten – jeg bruger en dejskraber til dette. Nyd så ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde mandelkugler med kokos & kakao