Mandelbarer med klistret karamel

Veganske yoghurtis med jordbær

{Reklame}

Jeg har fået æren af at være med til at teste et af Naturli’s nyeste skud på stammen – nemlig Joe’ Kurt! Har du egentligt selv mødt ham Kurt? – Jeg kan fortælle, at han jo selvfølgelig som Naturli’s øvrige sortiment er 100% plantebaseret, da han er baseret på mandel! Han er desuden tilsat calcium, så man ikke skal lide afsavn på dén front, hvis man måtte erstatte Joe’ Kurt med den originale A38 på komælk 😊

Jeg synes selv, at smag og konsistens er meget spot on i forhold til den “ægte vare”, og jeg kan lige så godt indrømme, at den fungerer fremragende i selskab med jordbær og agavesirup! Mummelum, hvor dén skønne forening smager af mere! 😋 Joe’ Kurt kommer desuden i tre varianter – udover den neutrale, som jeg her har anvendt, findes den også i en jordbærvariant og en med pære og banan. Dém skal jeg også have afprøvet 😍

Jeg har her anvendt Joe’ Kurt som base i en ellers meget simpel iskreation. Joe’ Kurt-isene består nemlig af i alt tre ingredienser: Joe’ Kurt Naturel, frosne jordbær og agavesirup! Dét må man da kalde lige til 😍

Til ca. 8 is skal du bruge:

Prop alle ingredienserne i din blender og blend, indtil det er helt flydende. Hæld massen i isforme og frys i ca. 8-10 timer, og nyd så dine Joe’ Kurt is, enten som de er eller dyppet i lidt choko ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandelbarer med klistret karamel