(Jule)kugler med vanillekaffe & kanel

Lækker & smagfuld adventskonkurrence

{Reklame for Get Coffee}

Jeg vil lige tippe om, at det er værd at klikke ind på dette post på min IG-profil, for dér kører der nemlig lige nu en reeet så lækker konkurrence! I samarbejde med Get Coffee har jeg nemlig fået lov til at udlodde 2*120 kaffekapsler til én heldig vinder og dennes ven/veninde 😍 Og jeg kan lige så godt være ærlig: Præmien er i dén grad en, man gerne vil have fingrene i.. Herhjemme bliver der i hvert fald skyllet stride strømme af gyldne dråber ned! – For wow, de mange varianter, Get Coffee er i besiddelse af, er alle og én hamrende smagfulde og lækre! 😋

Udover deres kæmpe udvalg af forskellige intensiteter, som hver og én har noget unikt at byde på, så er deres to aromavarianter også i særdeles høj kurs hos mig! For mens vanillekaffen smager noget så herligt med skummet havremælk på toppen – og som desuden spreder en herlig duft i hele køkkenet, når jeg trykker den ud – så er jeg blevet helt vild med at anvende hasselnøddevarianten i min iskaffe om morgenen! Muums, det er en lækker start på dagen altså 😍

Men tilbage tilkonkurrencen: Jeg trækker en heldig vinder 4. søndag i advent – altså på søndag d. 20. december, så det er bare med at hoppe ind og smide et lod i puljen ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Jule)kugler med vanillekaffe & kanel