De bedste glutenfrie boller - med loppefrøskaller

Se (noget af) mit soveværelse!

{Reklame for Mouse & Pen}

Det er ingen hemmelighed, at jeg har en stor kærlighed til plakater og alt andet, der kan få væggene til at leve lidt ekstra! Derfor blev jeg da også ovenud begejstret, da Mouse & Pen henvendte sig til mig for at forhøre sig ad om et samarbejde 😍

Igennem mit samarbejde med Mouse & Pen har jeg modtaget disse fine håndtegnede plakater – “Linie 8 (sporvogn)” og “Remember when life was simple” – begge i A3 og i de fineste rammer i eg 😇

Hos Mouse & Pen er der flere forskellige plakatserier, som passer ind i alt fra børneværelset og stuen til køkkenet og det retrobaserede rum. Mange af plakaterne fås i både A3, A4, A6 og A7 samt i målene 50 x 70 cm. – Derudover er der tre forskellige rammer at vælge imellem inde på sitet. Priserne er desuden super fair, hvor A4 ligger til 99,- og A3 til 169,-, mens plakaterne i 50 x 70 cm koster 279,-. Hop ind via linket her og lur lidt rundt i det skønne illustrationsunivers ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste glutenfrie boller - med loppefrøskaller