Eksotiske abrikoskugler med ristet kokos

Poetiske plakater på væggene

{Reklame for Posterlife + rabatkode længere nede}

Jeg har fået fornøjelsen af at indgå et samarbejde med det superfede brand Posterlife, som printer både klassiske, kendte og mindre velkendte digte af store forfattere og digtere over på plakatpapir. Og sammen med lækker grafik fremstår de fængende tekster altså bare på allerfineste vis 😍

Udover at have poesiplakater på tapetet så har Posterlife også en række sangplakater på sitet, hvor sange fra Højskolesangbogen er printet over på plakatpapir og samtidigt også beriget med flot grafik.

Jeg har valgt at hænge plakater op med digte af Dan Turèll, Søren Ulrik Thomsen samt Henrik Nordbrandt og så et for mig ukendt digt af H.C. Andersen – som udover at passe godt ind i farverne også er helt ideelt til mit hjem, idet jeg bor som nabo til H.C. Andersens bandomshjem, hvilket er en ret så sjov detalje, hvis jeg selv skulle sige det 😇

Jeg er selv helt vild med det kæmpe udbud af plakater, som er at finde hos Posterlife, og så elsker jeg det faktum, at jeg kan udsmykke mit hjem med god poesi præsenteret på en moderne og stilsikker facon. – Og med koden “Josefine20” kan du lige nu få 20% rabat på dit køb hos Posterlife ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksotiske abrikoskugler med ristet kokos