Poetiske plakater på væggene

Sommerlig jordbærshake

Min ellers obligatoriske iskaffe er netop nu i skarp konkurrence med denne sommerlige jordbærshake, som er noget så tilfredsstillende at indtage. Og jeg vil altså vove at påstå, at den læskende drik er et must sommeren over! 😇

For jeg ved ikke med jer, men jeg craver kun kolde ting, når vejret er lummert og varmt, som det har været på det senste. – Og da jeg netop har været ude at plukke adskillige kilo danske jordbær, som nu pryder min fryser, så var det eneste oplagte jo at trylle nogle af dem om til en nedkølende og nærende drink 😊

Jordbærshaken er ultrasimpel at lave, og så minder den lækre bløde konsistens mig om de bedste slushices, som jeg har indtaget i løbet af min barndom. Shaken består blot af frosne jordbær, havremælk og isterninger samt et par dråber EASIS’ Perfect Sød. – Dét er da simpelt og ligetil! 😍

Til 2 store glas:

  • 4 dl. havremælk
  • 10 frosne jordbær
  • 0,5 glas isterninger
  • 1 “strint” EASIS Perfect Sød

Start med at blende de forsne jordbær og havremælken sammen til en lyserød ensartet masse og blend så isterningerne i. Bliver massen for fast, efter isterningerne tilsættes, tilsæt da lidt mere mælk. Smag til sidst til med Perfect Sød, som blendes ind i shaken. Hæld den færdige drik i glas og nyd med sugerør ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poetiske plakater på væggene