Bæredygtige t-shirts i de pæneste pasteller + rabatkode

Simple bountybarer

{Reklame for Simple Life by Trope}

Er du vild med kombinationen af chokolade og kokos – eller bare den klassiske bountybar generelt – så er du havnet rette sted! For disse bountybarer smager intenst af kokos, har den perfekte sødme og er desuden ret så lækre, når de nydes næsten frosne 😇

Barerne behøver dog ikke at indtages fra fryseren – hvor de får et touch af isbar – men kan lige så fint spises direkte fra køleren, hvor midten da i stedet vil være lækker blød og nærmest fluffy 😍

I alt er det bare tre ingredienser (+ chokolade), der er involveret i denne snack, og sødmen kommer fra Simple Life by Tropes geniale nye lancering – nemlig daddelsukker! Sukkeret har en virkelig fin, afrundet sødme, som ikke bliver for altoverskyggende, som mange sukkererstatninger hurtigt kan blive, synes jeg. Daddelsukkeret her er derimod mildt og skønt i smagen, og så fungerer det desuden super i ting, som gerne må “tykne” lidt, idet dets høje fiberindhold går ind og virker let væskeabsorberende 😊

Til en brødform på ca. 10 x 30 cm:

  • 1 dåse kokosmælk, light (400 ml.)
  • 200 g. kokosmel
  • 70 g. daddelsukker (kan bl.a. fås i Rema og Netto)
  • 150-200 g. mørk chokolade
  • Evt. kokosolie afhængigt af chokoladetype (se note*)

Ryst kokosmælken kort, og hæld den ud i en skål. Tilsæt kokosmelet, og rør det sammen med kokosmælken. Tilføj til sidst daddelsukkeret, som røres godt ind i massen. Hæld blandingen over i en brødform beklædt med film, og glat det godt ud. Lad den store “bar” sætte sig i fryseren i et par timer, indtil den er nærmest helt fast. Smelt chokoladen, og skær den frosne blok ud i barer i ønsket størrelse. Sæt evt. halvdelen af mængden i fryseren, mens du overtrækker den anden halve, så barerne er så frosne som muligt, når de overtrækkes. Lad barerne sætte sig på enten frys eller køl, afhængigt af om du ønsker et frossent eller blødt resultat. Opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder ud fra samme kriterie ❤️

*Note: Jeg anvender kokosolie i den smeltede chokolade, når jeg ikke bruger denne helt mørke variant*, da de mindre mørke varianter har tendens til at være lidt tykke i konsistensen og knapt så skinnende ved størkning. Dette bidrager kokosolien med. Både smagsneutral kokosolie samt med smag kan bruges. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bæredygtige t-shirts i de pæneste pasteller + rabatkode