Rawbarer med kanelkaramel

Brændte mandler med kokos- & daddelsukker

{Reklame for Simple Life by Trope}

Hellere sent end aldrig, ikke sandt? – Altså når det angår julegodter selvfølgelig. For jul – dét kan jeg absolut ikke få nok af, hverken med hensyn til lysene, sangene og smagene! 😇

Derfor måtte en opskrift på brændte mandler da også lige nå at lande på bloggen her på falderebet. Og en helt særlig en af slagsen. Jeg har nemlig smeltet mandlerne i en blanding af kokossukker og daddelsukker, som giver en perfekt karamelliseret og intens sødmefuld smag, hvilket er noget så tilfredsstillende 😍

Så blot tre (okay fire) ingredienser skal der altså til for at smække denne herlighed sammen – nemlig mandler, kokossukker, daddelsukker og et lille skvæt vand. Dette smeltes sammen på panden, indtil sukkermassen går fra en tynd sirupslignende væske til en fast og klistret substans, der svøber sig om samtlige mandler 😋

Til 1 portion:

Prop alle ingredienserne på panden, og smelt dem sammen ved højeste varme med konstant omrøring, mens det forvandler sig til en boblende og tynd sirupslignende væske. Skru en smule ned, når sukkermassen begynder at tykne og klæbe om mandlerne, og fortsæt med at røre godt i massen. Skru ned for varmen det sidste stykke tid, og hæld de klistrede mandler, som har absorberet alt sukkeret, over på et stykke bagepapir. Skil dem fra hinanden ved hjælp af en gaffel, så de ikke størkner i for store klumper. Opbevar de nedkølede brændte mandler i et tætlukket glas ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawbarer med kanelkaramel