Energibarer med vilde jordnødder & hasselnøddesmør

Nemmeste, lækreste & mest vanedannende snack – fyldte medjooldadler med chokoovertræk

{Reklame for KoRo}

Okay, jeg har en indrømmelse.. Jeg er blevet afhængig.. Afhængig af noget, der på én og samme tid er sødt, salt, sprødt, blødt og knasende chewy! “Men kan det overhovedet lade sig gøre?”, spørger du nok dig selv. – Og JA! Det kan det i allerhøjeste grad!! 😍

Har du ikke hørt om dem før, så lad mig – med trommevirvel og hele moletjavsen 🥁 – en gang for alle introducere dig for den fyldte medjooldaddel med en skal af mørk chokolade 😋 – Har du fulgt bare lidt med på min insta, vil du vide, at jeg har kreeret denne snack et utal af gange allerede, og jeg har absolut ikke i sinde at lave om på netop dén statistik! For et fast inventar i min køler er den fyldte medjooldaddel nu engang bare blevet 😇

Det fede ved denne snack er, at den kan varieres i det uendelige og således kan tilpasses den enkelte craving, man nu måtte sidde inde med. Den kombi, der har vundet størst indpas herhjemme, er dog den med et lag nøddesmør (alt fra cashew– og solsikkesmør til peanut butter, tahin, pistacie– og hampesmør kan fint anvendes) og et drys havsalt. For her får man altså det der søde med det salte, som nu engang er en vinder ved de fleste 😊

Jeg har også haft held med at udskifte saltet med andet drys – bl.a. bipollen og kakaonibs, som bidrager med forskellige lækre teksturer til snacken. Så kort sagt: Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan fylde din medjooldaddel. Læg evt. din vej forbi lækre KoRo og bliv både fristet og inspireret – og hiv så lige 5% rabat med i købet med koden FITFOODBYFINE 😍 – Det er da også derfra, at jeg pusher min – hold nu fast – 5 kilos medjooldaddelkasse til billige penge!

Alt, du skal bruge, er:

Udsten Medjooldadlerne, og lav en form for fordybning i midten af dadlen med fingeren, således at der kan ligge en god klat nøddesmør deri. Drys med ønsket topping, og sæt så dadlerne i fryseren, indtil nøddesmørret er helt fast. – Tager et par timer. Smelt en passende mængde mørk chokolade med lidt kokosolie, og vend så de faste og fyldte medjooldadler deri. Lad snacken sætte sig på køl, og opbevar den også efterfølgende i køleskabet ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energibarer med vilde jordnødder & hasselnøddesmør