Jeg vil gerne have lov til at ønske dig rigtig hjertelig velkommen til min “lille” blog! 😍

Jeg er super begejstret for, at du har fundet vej til netop mit univers, hvor min passion for køkkeneksperimenter vil være i højsædet! Jeg vil herinde dele ud af mine mange kreationer, som alle vil ligge i den “sunde” afdeling, da jeg elsker at lege med nærende råvarer, som samtidig smager syndigt og lækkert.

Alle opskrifterne vil bære præg af, at jeg vægter simpelhed højt, da jeg hverken mener, at det skal være dyrt eller tidsomfattende at leve sundt og godt. Derfor vil mange af kreationerne kunne fikses blot ved hjælp af en foodprocessor, ligesom ingredienserne som oftest kan findes i de fleste supermarkeder. Dog er jeg lidt af en helsenørd, hvorfor spændende superfoods, sjove og sjældne meltyper samt andre alternative sager vil indgå i nogle af opskrifterne.

Nogle af opskrifterne vil ligeledes afspejle mit samarbejde med forskellige virksomheder, hvorfor blandt andet Castus og Toftkær samt andre skønne samarbejdspartnere optræder i nogle af mine indlæg. Jeg er altid åben over for nye muligheder, dog vægter jeg troværdighed højt, hvorfor jeg kun indgår samarbejde med koncepter, jeg selv kan stå inde for, ligesom anvendelse af produkter kun sker, hvor de matcher mine egne “værdier”.

Jeg håber på at kunne inspirere dig, kære læser, til at hoppe en tur i køkkenet og kreere sunde sager med lækker smag samt eventuelt give dig i kast med en eller flere af mine opskrifter. – Uanset hvad ønskes du i hvert fald god fornøjelse med dine køkkenudfoldelser!

Josefine ♥️

 

For kommercielle henvendelser: fitfoodbyfine@represented.dk