Iskaffe med chokolade- og vanillesmag
{Sponsoreret indhold}
Så har Bodylab simpelthen haft gang i proteinproduktionen igen, hvilket endnu engang har resulteret i en ret så lækker sag! Det er nemlig en helt ny proteinpulver, der går under navnet “Chocolate Vanilla Ice Cream“, der har set dagens lys, og titlen siger jo egentlig nok i sig selv, ikke sandt? ?
For at udpensle det helt kan jeg da godt lige indskyde, at pulveret smager pænt fantastisk! Der er den helt rette balance mellem vanille- og chokoladesmagen, og iblandet min sædvanlige iskaffe som her, er der altså ikke meget, man længere kan brokke sig over ?
Pulveret, forestiller jeg mig også, ville gøre sig særdeles godt i grød, ligesom en helt simpel bananis vil tages til helt nye højder ved at mikse wheyen deri – eventuelt akkompagneret med et skud peanut butter? ?
Til 1 kæmpe glas:
- 150 ml. mælk (her havremælk)
- 100 ml. kold kaffe
- 15 g. Whey 100: Chocolate Vanilla Ice Cream
- Isterninger svarende til (det store) serveringsglas
- Evt. topping fra Bodylab
Start med at skumme mælk. kaffe og proteinpulver op til en skummende masse og tilsæt så isterningerne. Blend det hele godt sammen, hæld i glas og top så gerne med din favorittopping; jeg anvendte Bodylabs Stracciatella ?
(Indlægget indeholder affiiliate links)
Ingen kommentarer endnu