Fudge - med smag af snickers

Bananbrød med kakao & valnødder

Mmm.. Et “kaget” brød går da også an 😀

Efter at have smagt dette fantastisk smagfulde brød må jeg bare konstatere, at bananer ALTID bør være at finde i frugtskuffen! Begrænsningerne med de gule labaner er jo totalt fraværende, og fantasien kan i sandhed få frit løb!

Igen igen har jeg altså tryllet med denne vidunderfrugt – og som gældende for mine cookies er det endnu engang blot et plus, hvis bananerne er på det meget modne stadie! 🙂

Spis brødet som det er, smør syltetøj på eller forkæl dig selv med lidt avotella på dit friskbagte dessertbrød 😉

Til 1 brød brugte jeg:

  • 4 bananer (svarede i mit tilfælde til 526 g) (+ 1 til pynt)
  • 4 dl. havregryn
  • 1 dl. soyamælk (eller din foretrukne variant)
  • 3,5 spsk. kakaopulver
  • 8 hele valnødder (+ 3 til pynt)

Start med at blende de fire bananer til en ensartet masse. Hæld den i en skål hvor du pisker kakaopulveret godt ud i mosen. Vend nu med en dejskraber havregryn i dl. for dl. og tilsæt dernæst mælken. Pisk dejen godt sammen og vend til sidst de hele valnødder i massen. Hæld hele molevitten i en brødform beklædt med bagepapir, flæk en banan og læg oven i dejen og pynt med flere valnødder. Bag dit brød ved 180°C i ca. 55 min. hvorefter du lader det afkøle på en bagerist. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fudge - med smag af snickers