Raw kage med carobkaramel | Raw cake with carob caramel

Proteinrig iskaffe | Protein packed iced coffee

Den ultimative drik i sommervarmen <3 (English recipe below)

Jeg har efterhånden fået labbet et par iskaffer i mig her på det sidste, alene af den grund at de er ret så vanedannende! 😉

Hemmeligheden bag den uimodståeligt lækre smag skal findes i det tilsatte proteinpulver, som giver anledning til uendelige variationsmuligheder. Selv bruger jeg Bodylabs lækre varianter, hvor jeg har haft stor succes med alt fra pistacie, White Chocolate Raspberry og Vanilla Milkshake til Ultimate Chocolate Hazelnut og Chocolate Caramel Fudge. Ja, you name it, jeg har prøvet lidt af hvert efterhånden 😀

På ovenstående billede har jeg anvendt Bodylabs smag: Chocolate Milkshake, som er super lækker, smager intenst af kakao og minder mig utroligt meget om Matilde Kakao Milkshake! Nedenunder ses en af de helt store favoritter – nemlig Proteinella, som har de skønneste chokolade/hasselnøddenoter 🙂

Til 1 kæmpe glas / 1 large serving:

  • 1,5 dl. mælk / 1,5 dl milk
  • 1 dl. afkølet instantkaffe* / 1 dl instant coffee, cooled*
  •  0,5 scoop (ca. 15-20 g.) proteinpulver / 0,5 scoop (approx. 15-20 g) protein powder
  • Isterningemængde ca. svarende til serveringsglasset / ice cube amount equivalent to the large glass you’ll serve in

Start med at skumme mælk, kaffe og proteinpulver op til en luftig masse. Skift blenderblad** eller tilsæt isterninger til blenderglasset og blend til isstykkerne er let knuste. Hæld i glas og nyd <3

*2 tsk. instantkaffe opløses i 1 dl. kogende vand og sættes til afkøling. F
orstør gerne portionen og opbevar den i en lufttæt beholder på køl, så har du hele tiden kold kaffe klar 🙂

**Udstyret jeg bruger: en bamix! Det perfekte værktøj til dette, da man kan udskifte bladene alt efter behov (den kan altså alt fra at skumme mælk til at knuse is). Har du ikke en bamix, kan du i stedet bruge en stavblender eller en helt almindelig blender. Sidstnævnte vil dog knuse isen mere, hvorfor jeg ville foretrække første alternativ 🙂

English:

Foam the milk, coffee and protein powder until fluffy. Shift the blade** or add the ice to the blender and blend until the ice cubes are lightly crushed. Pour in glass and enjoy <3

*Dissolve 2 tsp instant coffee in hot water and let cool before using. A good idea is to make a large portion right away and store in an airtight container in the fridge. In that way you’ll always have cold coffee at hand 🙂

**The tool I use: a bamix! The perfect tool for this as you can switch between different blades that can do different stuff (as foaming milk and crushing ice) If you do not have a bamix, you can use a hand blender og high speed blender in stead (last one might crush your ice more, so I would prefer the first alternative)

(Indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw kage med carobkaramel | Raw cake with carob caramel