Det ultimative nøddesmør
Det er mandler, cashew- og hasselnødder fra World of Nuts, som her er blevet forvandlet til det rene guld! Jeg har været så heldig at modtage de tre produkter fra ovenstående, som bestemt holder, hvad de lover: nemlig nødder af højeste kvalitet, men til overkommelige priser! 🙂
– Og hvor havde jeg ret! Denne smør kan (læs: skal 😉 ) nemlig spises med ske, og vil samtidig fungere helt perfekt på en skive friskbagt bananbrød, morgenskyren, som en lækker snack i selskab med en banan eller som her på et af mine chokolademinibrød 😀
Start med at riste nødderne i ovnen i 15 minutter ved 130°C. Lad dem så køle lidt af før du hælder dem i en foodprocessor for at blende dem til smør. Hold et par stop undervejs for at skrabe siderne samt sikre at foodprocessoren ikke brænder sammen 😀 – Skift mellem høj speed og middel. Opbevar den cremede smør i et tætlukket glas ved stuetemperatur ?
Ingen kommentarer endnu