No-bake havregrynscookies med peanut butter | No-bake peanut butter oatmeal cookies

Rosinbarer med superfoods | Raisin bars with superfoods

Velsmag på blot tre ingredienser! (English recipe below)

Hvis man bare lyster en lækker snack, som samtidig er god for en, men man ikke orker at kaste sig ud i de store køkkenudskejelser, så er disse barer altså svaret!

Da de blot er lavet på tre ingredienser og kun kræver en foodprocessor til hjælp, tager det ikke mange øjeblikke at bikse en skøn og velsmagende sag sammen 😀

De lækre farver skyldes Bodylabs supperfoodpulvere – henholdsvis Reds og Greens, og ikke nok med at de giver et ordentligt skud vitaminer og mineraler, så bidrager de også med de skønneste smage!

Personligt kan jeg ikke blive enig med mig selv om, hvilken der er favoritten, da de er så utroligt forskellige. Hvor Reds har en “candy-agtig” smag, har Greens på en og samme tid en frisk og delikat syre samt den perfekte sødme. – Faktisk så akkompagnerer de to pulvere bare hinanden utroligt godt! 😀

Til en lille form / for a small container:

  • 170 g. solsikkekerner / 170 g sunflower seeds
  • 160 g. rosiner (uden tilsat olie) / 160 g raisins (with no oil added)
  • 3 måleskeer Bodylab Reds/Greens / 3 tsp powdered mix of red (acai, guava, goji, etc.) and green (chlorella, kale, spinach, lime, wheatgrass, etc.) superfoods 

Samme procedure for begge farver – ovenstående mængde er for én variant 🙂

Prop alle ingredienserne i en foodprocessor og blend et godt stykke tid. Stop et par gange for at skrabe siderne. Når massen er godt finthakket og kan samles, når den presses mellem fingrene, hældes den over i en filmbeklædt form. Brug noget af filmen som låg til at trykke dejen godt ud og sæt den så et par timer på køl før du skærer ud i barer. Opbevares i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Same procedure for both colours – above mentioned quantities are for 1 variety 🙂

Pop all the ingredients into your food processor and blend for a while. Stop a few times in order to scrape down the sides. When the mixture is finely chopped and it holds its shape when squeezed between two fingers, you pour it into a small container lined with plastic wrap. Use some of the wrap as a lid to press out the lump evenly and let set in fridge for a few hours before cutting into bars. Store in an airtight container in the fridge <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No-bake havregrynscookies med peanut butter | No-bake peanut butter oatmeal cookies