Æggemuffins med oliven
{Sponsoreret indhold}
Hvis der er nogen, der er fan af “doven” mad, der kan bikses sammen på stort set ingen tid, så må det i dén grad være mig! – For lige så meget som jeg elsker at bruge timevis i køkkenet på at fremtrylle diverse snacks og kager, i lige så høj grad elsker jeg, at min aftensmad er færdig på bare et par minutter! 😉
Ovennævnte scenarie kan i høj grad efterleves med disse skønne krydrede æggemuffins, som vendes sammen på blot et splitsekund for dernæst at passe sig selv i ovnen. Se, dét er da nemt! 😍
Selve æggemassen består blot af æg, havremælk, krydderier og gærflager, og som fyld har jeg anvendt lidt grønt samt skønne italienske oliven, som jeg har modtaget fra Det italienske køkken! – Det er altså et virkelig lækkert tvist med det der lidt bitre fra olivenerne holdt op imod den krydrede æggestand samt friskheden i tomaterne og peberfrugten 😋
Til 6 stk:
- 100 g. havremælk (eller alternativ)
- 3 æg
- 2 tsk. gærflager
- 2 tsk. oregano
- 1 tsk. pebermiks
- Add-ins: oliven, tomater, peberfrugt
Pisk først æg, havremælk, krydderier og gærflager godt sammen og tilsæt så hakket peberfrugt, skiveskårne tomater samt oliven (hele eller halverede). Hæld blandingen i muffinsforme af silikone og bag så æggemuffinsene ved 200°C/varmluft indtil de er sat – mine fik 17 minutter. Stil dem til afkøling på en bagerist og opbevar eventuelle rester i en lufttæt beholder på køl ♥️
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu