Nøddesmør med kanel & superfood

Favoritsnack: medjooldadler med nøddesmør & topping

{Sponsoreret indhold}

Hvis jeg skulle vælge én snack, som jeg skulle leve af resten af mine dage, ville det selvfølgelig være et ret så stort dilemma, jeg havnede i, men faktisk så tror jeg, at bananen med peanut butter ville blive overhalet indenom af den sag lige hér!

For har du endnu ikke prøvet at sætte tænderne i dadlen over alle dadler: den kæmpestore medjooldaddel, så er det virkelig bare med at få fat i en pakke/bøtte snarest muligt! For den juicyness og den fantastiske karamellignende smag, som den besidder, er simpelthen bare SÅ ubeskriveligt lækker 😍

Jeg har modtaget de smukke, store medjooldadler fra Vangsgaards Treat, som har et super skønt sortiment af blandt andet nødder, tørrede frugter, superfoods og veganske chokolader 😍

For at tage de skønne dadler til et endnu højere stadie, end de i sig selv befinder sig på, har jeg her fyldt dem med hjemmelavet nøddesmør og toppet amok med alle de bedste sager. Jeg nød dem nemlig i selskab med morbær, gojibær, hampefrø, kakaonibs, poppet quinoa, bipollen og kokosmel 😋

Her har jeg brugt:

Del de to dadler i fire, smør med nøddesmør og top amok med al den bedste topping. Nyd så ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddesmør med kanel & superfood