Ovnbagte minibønnebøffer med paprika

Veggiedeller serveret med spiraliserede gulerødder, æbler & tahindressing

{Sponsoreret indhold}

Yummy yum! Denne ret er noget af det lækreste, jeg længe har bikset sammen! – Well, jeg tror faktisk, der begynder at tegne sig et mønster af, at jeg er den selvfede type, som stort set begynder alle mine indlæg med netop dén frase.. 😂 – Ikke desto mindre synes jeg dog, det er sandt hver eneste gang 😜

I hvert fald er jeg mega forelsket i denne krydrede sag (skriver jeg med munden fuld af veggiedelle..), så jeg må simpelthen lige anbefale alle søde læsere at give den et skud! For kombinationen af de bløde bønnebøffer, de sprøde rødder og æbler samt den cremede, smagfulde tahindressing er i dén grad noget, der funker! 😋

Bøfferne består blandt andet af Toftkærs kidneybønnemix, gulerødder og knust spidskommen, mens de spiraliserede gulerødder og æbler er vendt i den skønneste tahindressing, som er både sød, syrlig og salt 😍

Bedst af alt er, at retten er SÅ super simpel at lave! Alt til bøfferne blendes, inden dellerne kommer en tur på panden, og tahindressingen røres blot sammen i et snuptag. Desuden kan man sagtens lave noget, der ligner spiraliserede gulerødder, hvis man eventuelt ikke har en spiralizer i hjemmet. Dette kan gøres ved at bruge en kartoffelskræller, hvor man så bare fortsætter med at skrælle derudad, indtil hele roden er væk 😉

Veggiedeller – 15-17 stk:

Tahindressing:

Desuden: 4 gulerødder og 2 æbler (eller mere afhængigt af antal af personer)

VEGGIEDELLER: Start med blende alle ingredienser undtagen havregryn og gærflager i en foodprocessor eller minihakker. Når det hele er finthakket, tilsættes gryn og gærflager. Blend indtil ensartet og form så små deller af “farsen”. Steg disse på en pande med olie (jeg bruger denne på spray) og spray gerne et par gang i løbet at stegetiden. Sørg for at dellerne steges på alle sider.

RØDDER & ÆBLER: Kør æbler og gulerødder igennem en spiralizer (eller brug blot en kartoffelskræller) og put det hele i en serveringsskål.

TAHINDRESSING: Start med at røre tahin, kokossirup og citronsaft sammen i en skål. Tilsæt så vand skefuld for skefuld; det kan senere til servering være nødvendigt at tilsætte lidt ekstra, da den tykner let. Smag til med salt og peber. Hæld nu det meste af dressingen (gem gerne noget til servering) over gulerødder og æbler og kram dressingen ind i dem ved hjælp af hænderne. Pynt evt. med et par deller til sidst og servér så hele herligheden ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagte minibønnebøffer med paprika