Cremet chiagrød med kokos & skøn æblemos

Veggiedeller med karry & gulerod

{Sponsoreret}

Så var de gode gamle veggiedeller tilbage på bloggen! 😜 Jeg er faktisk blevet ret så pjattet med både at kreere denne spise og ikke mindst at nyde den til min aftensmad! 😋

Det er igen Toftkærs skønne bønnemix, jeg har anvendt som base i opskriften; denne gang lima-pinto-bønnemixen, der består af de smukkeste bønner! Opskriften er tilsmagt med blandt andet karry og gærflager, og resultatet blev virkelig mums! 😍

Som altid er veggiedellerne super simple at gå til! Det eneste er selvfølgelig, at man lige husker at sætte bønnerne i blød i et døgns tid, før man skal bruge dem, men derefter er det altså blot at finde blenderen frem for at lade denne gøre det meste af arbejdet for en ☺

Til ca. 16 stk:

Blend de klargjorde bønner i en foodprocessor/minihakker sammen med løg og gulerødder skåret i mindre stykker samt alle øvrige ingredienser. Stop et par gange undervejs for at skrabe massen sammen og smag til med salt og peber. Når “farsen” er nogenlunde ensartet, er den klar til at blive formet til deller, som steges på panden med et par gode oliespray undervejs. Sørg for at alle sider på dellerne bliver brunet. Opbevar eventuelle rester i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

2 kommentarer

 • Det lyder som en lækker, lækker version – det må jeg lige fifle med 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • FitFoodbyFine

   Tusinde tak altså! Den er super simpel og smagfuld, så jeg håber bestemt, du vil give den et skud 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet chiagrød med kokos & skøn æblemos