Sunde, glutenfrie pandekager à la Rasmus Klump

Rå & chewy cookies med nøddepålæg

{Sponsoreret indhold}

Er vi lige enige om, at alt, hvad der er chewy, er vanedannede lækkert?! Hvis du er af samme overbevisning som mig i forhold til lige netop dét, så må jeg bare sige, at du er kommet til rette sted 😜

Disse rå cookies er nemlig – som overskriften lyder – særdeles chewy og dejligt bløde at sætte tænderne i! Derudover smager de selvfølgelig også ret så lækkert, hvis jeg selv skal sige det 😍 De rå snacks smager blandt andet skønt af kakao, peanut butterkokos og mandler, og så er de tilsat lidt æblemost 😋

Cookiesene er blandt andet baseret på Castus’ nøddepålæg, som helt sikkert er én af favoritterne herhjemme! – Hvis det altså overhovedet er muligt at have “favoritter” inden for Castus‘ produkter.. For jeg er nok, hvad man vil kalde en inkarneret Castusfan! 😂 Så alt fra ruller og stænger til pålægsskiver og Boost Me Up-barer er altså bare et hit hos mig! 😍

De rå cookies mikses blot sammen i en foodprocessor/blender, hvorefter den samlede “dej” trykkes ud i en form, så den kan stikkes ud til små kager den efterfølgende dag! – Ergo super simpelt, smagfuldt og særdeles læksi! 😋

Til 20-22 cookies:

  • 100 g. solsikkekerner
  • 100 g. mandler
  • 5 skiver nøddepålæg (eller 80 g. af andet Castus-produkt)
  • 4 spsk kokosmel + ekstra til overfladen
  • 2 tsk. kakaopulver
  • 2 tsk. peanut butter (med top)
  • 1 dl. æblemost (eller anden væske)

Bræk nøddepålægget i mindre stykker og blend så dette sammen med de resterende ingredienser i en foodprocessor/blender – evt. væsken tilsat lidt efter lidt. Stop et par gange undervejs for at skrabe massen sammen. Når “dejen” er klistret og ensartet, vendes den over i en filmbeklædt form, hvor noget af filmen bruges som “låg”, sådan at massen kan trykkes ud i et tyndt lag på ca. 0,5-1 cm. Sæt på køl i nogle timer – gerne natten over – før der stikkes cookies ud af dejen. Jeg brugte et glas med passende omkreds. Den resterende dej bredes på ny ud mellem filmen, hvorefter flere cookies kan udstikkes. Fortsæt indtil al cookiedej er brugt. Cookiesene vendes i kokosmel og opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde, glutenfrie pandekager à la Rasmus Klump