Spirulinabarer med hjemmelavet chokolade | Spirulina bars with homemade chocolate

Milkshake spread med crisps & kokos | Crispy milkshake spread with coconut

Lækkert og revolutionært smørepålæg! 😀 (English recipe below)

Så har Bodylab endnu engang været i det kreative hjørne og skabt en lækker ny smag til deres i forvejen ret så bugnende whey-sortiment! Denne gang er det en Chocolate Milkshake-variant, som virkelig har en super intens kakaosmag!

Efter første slurk kom jeg med det samme til at tænke på Matildes milkshake med kakao, som jeg rent faktisk ikke har smagt i årevis! Men smagen må være ret spot on, da minderne fra folkeskoletiden straks meldte sig på banen 😉

Jeg har selvfølgelig allerede anvendt wheyen et par gange i iskaffe (hvor den desuden gør det virkelig godt!) – men en skør idé sagde mig, at der kunne komme en ret så lækker “Nutella” ud af dette pulver 😀

– Og det var ikke helt forkert tænkt 😉 Jeg har blot brugt fire ingredienser, og for at få et lækkert crunch som i Proteinellaen tænkte jeg, at Whey Crisps da måtte kunne udrette noget i den stil 😉

Til to små glas / Serves 2 small jars:

Start med at blende de udstenede dadler med proteinpulver og vand. Når massen er helt flydende, tilsætter du det affedtede kokosmel og blender til en jævn og cremet substans. Hæld smørepålægget i en lufttæt beholder og lad det sætte sig lidt på køl før du vender den ønskede mængde Whey Crisps i blandingen. Opbevares i tætlukkede glas på køl <3

English:

Pop the pitted dates, protein powder and the water into your food processor and blend until liquid. Then add the defatted coconut flour and blend until homogenous and creamy. Pour the spread into an airtight bowl and let set in fridge before adding the preferred amount of crispy element. Store your spread in airtight jars in the fridge <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spirulinabarer med hjemmelavet chokolade | Spirulina bars with homemade chocolate