Greenie med jordbær & vegansk chokoladeprotein

Smoothie bowl med smag af milkshake

{Sponsoreret indhold}

Jeg er gået hen og blevet en vaskeægte smoothie bowl-addict her på det sidste! I hvert fald er jeg nået dertil, hvor jeg gerne skal have mit daglige smoothie bowl-fix for at kunne sige, at det har været en reddi’ go’ dag 😜

Ej pjat, dagen kan nu sagtens have været skøn, uden at en skål som denne har været i mine hænder, men jeg vil dog have lov at pointere, at den bliver bare en anelse mere farvestrålende og velsmagende, hvis det rent faktisk sker 😂

Ud fra min seneste opskriftsaktivitet herinde på bloggen at dømme kan det vist også nemt konkluderes, at jeg har fundet mig en ny last. Og jeg skyder al skyld over på Novo Vitas veganske proteinpulver, som jeg modtog for lidt tid siden 😅 – Det er nemlig så dælens lækkert med dets intense chokoladesmag, at det bringer den velkendte greenie op på et helt andet niveau 😍 – Og lige her kan man trods et indhold af særdeles sund spinat faktisk tale om, at kreationen har de skønneste milkshake-vibes! 😋

Til 1 portion:

Start med at blende spinat, jordbær og havremælk med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når massen er ensartet, tilsættes proteinpulver, som blendes godt ind i det resterende. Hæld den færdige smoothie over i en skål, pynt med toppings og nyd med det samme ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenie med jordbær & vegansk chokoladeprotein