Rå matchacookies
{Sponsoreret indhold}
Grønne, sunde og søde mundfulde ?
Så blev det tid til at lege med det smukke grønne matchapulver igen 😉 – Efter min sidste vellykkede kreation blev jeg nemlig så begejstret, at jeg altså bare måtte få inkorporeret det i noget nyt lækkert ?
Denne gang er det rawcookies, der står på menuen. Og hvilken skøn lille treat! – Både chokolade- og kokosknasende samt kikseagtig i teksturen! – Dét er altså, når fantastiske konsistenser arbejder sammen! ?
Foruden Matchalys matchapulver, kokos samt chokolade, er det blot dadler, havregryn, kakao og kokossirup, som udgør ingredienslisten. – Og med en foodprocessor, der klarer arbejdet for én, er det altså nemt at overskue at bikse en lækker snack sammen ?
Til en form med målene 22 x 22 cm:
- 200 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 150 g. havregryn
- 50 g. kokosmel
- 30 g. mørk chokolade
- 1 spsk. kakaopulver
- 1 spsk. matchapulver
- 0,5 spsk. kokossirup
Start med at finthakke dadler, gryn, kokos, kakaopulver og matcha i din foodprocessor. Puls et par gange indtil ingredienserne begynder at hænge sammen. Tilsæt kokossirup og blend igen med puls undervejs indtil massen bliver modellérbar. Bræk chokoladen i mindre stykker, put dem i foodprocessoren og blend kort blot for at inkorporere dem i dejen. Tryk denne ud i en filmbeklædt form/et ildfast fad og lad den sætte sig på køl, før den skæres ud til cookies. Opbevar disse i en lufttæt beholder på køl efterfølgende ?
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu