Iskaffe med smag af bounty

Rå matchacookies

{Sponsoreret indhold}

Grønne, sunde og søde mundfulde ?

Så blev det tid til at lege med det smukke grønne matchapulver igen 😉 – Efter min sidste vellykkede kreation blev jeg nemlig så begejstret, at jeg altså bare måtte få inkorporeret det i noget nyt lækkert ?

Denne gang er det rawcookies, der står på menuen. Og hvilken skøn lille treat! – Både chokolade- og kokosknasende samt kikseagtig i teksturen! – Dét er altså, når fantastiske konsistenser arbejder sammen! ?

Foruden Matchalys matchapulver, kokos samt chokolade, er det blot dadler, havregryn, kakao og kokossirup, som udgør ingredienslisten. – Og med en foodprocessor, der klarer arbejdet for én, er det altså nemt at overskue at bikse en lækker snack sammen ?

Til en form med målene 22 x 22 cm:

Start med at finthakke dadler, gryn, kokos, kakaopulver og matcha i din foodprocessor. Puls et par gange indtil ingredienserne begynder at hænge sammen. Tilsæt kokossirup og blend igen med puls undervejs indtil massen bliver modellérbar. Bræk chokoladen i mindre stykker, put dem i foodprocessoren og blend kort blot for at inkorporere dem i dejen. Tryk denne ud i en filmbeklædt form/et ildfast fad og lad den sætte sig på køl, før den skæres ud til cookies. Opbevar disse i en lufttæt beholder på køl efterfølgende ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iskaffe med smag af bounty