Rå dessertsandwiches med cashewkaramel

Chokobrud med cornflakes, kerner & energibar

{Sponsoreret indhold}

Igen igen er der landet lækkert knas på bloggen, som bare smager af mere, synes syndigt, og har de lækreste kombinationer kørende for sig! ?

Chokobruddet her er som mit senest delte lavet med hjemmelavet chokolade og besidder knasende kerner samt et saltet element i form af havsalt. Jeg er faktisk gået hen og blevet ret pjattet med den der kontrast mellem den super søde chokolade og det intense touch, de salte flager bidrager med!

Foruden ristede solsikkekerner og sprøde cornflakes er chokobruddet beriget med små stykker af Castus’ Boost Me Up-bar med smag af kakao, banan og aronia! – Det er altså super skønt med små chewy stykker af denne lækre bar i selskab med de øvrige add-ins og den omkrandsende chokolade ?

Snacken er super simpel at lave! Kernerne ristes blot kort på panden og proppes med det øvrige knas i en brødform, som så vendes godt sammen med den hjemmelavede chokolade, der ganske enkelt tilberedes i en kasserolle! ?

Til en brødform (på ca. 25 x 11 cm.):

KNAS:

CHOKOLADE:

KNAS: Beklæd en brødform med bagepapir og hæld cornflakesene deri sammen salt og barer skåret i mindre tern. Rist kernerne på en tør pande indtil de begynder at “knitre” let og tag dem så af. Mens de afkøler, laves chokoladen.

CHOKOLADE: Lav chokoladen ved at røre kokosolie og kakaopulver sammen ved laveste varme og tilsæt så sødning (massen vil tykne yderligere, når Easis Perfect Sød tilsættes).

Hæld solsikkekernerne ned til det øvrige knas i brødformen. Vend chokoladen i og dæk det hele godt ved brug af en dejskraber. Drys med lidt ekstra groft salt og sæt så hele molevitten på frys. Når det har sat sig, skæres den store “bar” ud i mindre stykker med en skarp kniv/brødkniv, som opbevares i en lufttæt beholder på frys ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rå dessertsandwiches med cashewkaramel