Cremet spread med jordbærsmag

Simple Feast: Simpelt, miljøbevidst & fantastisk velsmagende

{Reklame}

Nommenom! I min forgangne uge fik jeg i løbet af bare tre dage stiftet bekendtskab med flere nye kulinariske ting, end jeg sammenlagt har gjort i månedsvis! Jeg havde nemlig æren af at prøve Simple Feasts skønne måltidskasse “Green Feast“, som bød på både plantebaseret kylling i sur/sød-sauce, burger beriget med en skøn majsbøf og sprøde pakora nydt med lækker kikærtecouscous dertil 😋

Alle måltider var simpelthen så lækre at sætte tænderne i, og udover at tidsperspektivet i forhold til blot 10 minutters tilberedelse er særdeles tiltalende ved hele konceptet, så er det ligeledes en hamrende overskuelig måltidskasse, man modtager! Alle de fine bokse og grøntsagsposer er nemlig markeret med teksten “Dag 1”, “Dag 2” eller “Dag 3”, således at der ingen tvivl er om, på hvilke dage de forskellige råvarer skal i brug 😊 – Desuden medfølger der en meget udførlig manual for, hvordan maden skal tilberedes og anrettes, hvorved man snildt holder sig inden for de estimerede 10 minutter.

Jeg synes desuden, det er værd at kommentere på den utroligt smukke emballage, som udover dens elegante ydre også er miljøvenlig, idet såvel pap som de plastlignende bokse er produceret med omtanke for miljø og klima. Derudover udgøres det nedkølende element i kassen af frossent postevand, som kan drikkes til maden. Dét er da genialt! – Jeg elsker virkelig, hvor nytænkende Simple Feast her er, og at der tænkes i så lidt spild som muligt 😍

Men lad os kigge lidt på måltidskassens lækre indhold. Jeg modtog som sagt “Green Feast“-varianten, men der findes ligeledes en mere børnevenlig måltidskasse – “Family Feast” – hvor begge måltidskasser kan vælges i en såvel vegansk som vegetarisk udgave. På dag 1 stod menuen på “Sweet & sour veggies & stegte ris”, hvortil der var stegt broccoli og spinat, som blev vendt i en ret så skøn sechuanmarinade. – Dertil friske koriander og knasende jordnødder 😋

Dag 2 stod som ovenfor nævnt på en super lækker majsburger, som blev serveret med stegte rosmarinkartofler og en krydret mayo. Plantebøffen var udover majs baseret på peberfrugt, røde linser og kikærtemel, og den smagte simpelthen så skønt, at jeg bestemt selv må give mig i kast med at lave en lignende version 😍

3. og sidste dag blev jeg beriget med de lækreste sprøde pakora, som jeg for første – men bestemt ikke sidste(!) – gang fik givet mig i kast med! Det var altså hamrende smagfuldt, sådan som den krydrede kikærtedej blev vendt sammen med både kål, porrer, spinat, mynte og persille og sidenhen stegt på panden.. Dem må jeg lave snart igen! – Den bløde couscous og de stegte kikærter vendt sammen med en syrlig tomatvinaigrette samt den intense raita var desuden perfekt tilbehør dertil 😊

Jeg kan altså med forhåbentlig stor overbevisning virkelig anbefale at give Simple Feast et skud, da der absolut ingen finger er at sætte på hverken mad, levering eller indpakning. Desuden er alt økologisk, og så skriger hele konceptet bare af kvalitet, når den gennemtænkte emballage fremstår så fin, som den gør ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet spread med jordbærsmag