Proteinbarer med bountysmag
Så er der endnu engang en ny proteinpulver i sortimentet hos Bodylab, og igen igen er det bare en sag, der falder lige i min smag! – Det er nemlig intet mindre end én, der går under navnet “Chocolate Coconut”, og dét siger jo lidt det hele, ikke sandt? 😉
Baren minder om nogle af mine tidligere delte protein-/energibarer herinde, men med lidt ekstra pimp i form af chokoladeovertræk samt tilsat kokos i selve “dejen” – mums! 🙂
Til 12 stk:
- 180 g. havregryn
- 150 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 30 g. kokosmel
- 30 g. Whey 100: Chocolate Coconut
- 0,5 dl. vand
- mørk chokolade + kokos til overtræk
Start med at finthakke gryn, kokos, dadler og proteinpulver i en foodprocessor og tilsæt så væske og blend indtil ensartet. Massen bliver meget klæbrig, så hjælp den eventuelt på vej ved at skrabe den sammen med en dejskraber et par gange. Tryk dejen ud i en lille filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå) og lad den så sætte sig nogle timer på køl – gerne natten over. Dyp halvdelen af baren i smeltet chokolade og drys straks med kokosmel derefter. Lad dem sætte sig på køl og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu