Raw kage med havtornganache | Raw cake with sea buckthorn ganache

Proteinrige rosinbarer | Protein packed raisin bars

Proteinbarer med perfekt chewiness og lækker smag! (English recipe below)

Så er der nye barer i farevandet 😉 Endnu engang et par proteinrige nogle af slagsen! Jeg har nemlig brugt Bodylabs Chocolate Milkshake-pulver, hvis intense chokoladesmag overrasker mig gang på gang!

Udover proteinpulveret skal der til disse snacks blot tre ingredienser til: nemlig rosiner, havregryn og kokosmel, hvilket tilsammen giver nogle særdeles lækre barer, som får et godt bid, når de spises direkte fra køleren!

Jeg har tidligere kreeret en form for smørepålæg med Bodylabs nye pulver, ligesom jeg i mine mange iskaffer også har haft lækker succes med denne smagsvariant. – Så find foodprocessoren frem og lav disse lækre proteinbarer på fem minutter 😉

Til en form med målene 12 x 20 cm / for a 12 x 20 cm baking tin, you’ll need:

  • 250 g. rosiner (uden tilsat olie) / 250 g raisins (with no oil added)
  • 40 g. havregryn / 40 g quick oats
  • 40 g. kokosmel / 40 g shredded coconut
  • 20 g. proteinpulver (Bodylab Chocolate Milkshake) / 20 g protein powder (I used a Chocolate Milkshake flavoured whey)

Prop alle ingredienserne i foodprocessoren og blend indtil komponenterne begynder at samle sig. Hold et par stop undervejs. Tryk den let klæbrige dej ud i en filmbeklædt form og sæt på køl. Når baren har sat sig fuldtsændigt, skæres den ud til mindre barer, som efterfølgende opbevares i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Pop all the ingredients into your food processor and blend until the components stick together. Stop a few times in the process. Press the lightly sticky dough into a plastic tin lined with plastic wrap and set in fridge. When the big bar is completely set, you cut it into smaller ones and store in an airtight container in the fridge afterwards <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw kage med havtornganache | Raw cake with sea buckthorn ganache