Pandekager med vegansk kakaomælk | Pancakes with vegan chocolate milk

Superfoodbarer | Superfood bars

Lad os snacke røde og grønne vitaminer! 😀 (English recipe below)

Så har Bodylab tryllet igen. Og denne gang er jeg altså NOGET begejstret! De har nemlig lanceret to pulvere springfyldt med tidens superfoods. I sortimentet er der både en rød (Reds) og en grøn (Greens) model, hvoraf førstnævnte primært består af hotte bær som acai, goji, blåbær og tranebær, ligesom guava, rødbede og papaya også pryder ingredienslisten.

Den grønne variant er derimod spækket med klorofylholdige fødevarer som kål (grønkål, broccoli), sunde planter og alger (byggræs, hvedegræs, chlorella) samt hørfrømel og chiafrø, som sammen med de øvrige ingredienser medvirker til en god fordøjelse.

Et par skefulde af disse pulvere om dagen sikrer altså, at ens vitamin- og mineralbehov så let som ingenting bliver dækket. Og så har de et hav af anvendelsesmuligheder. Drik dem opløst i væske som en morgenbooster, bland dem i skyr og grød eller implementér dem i dine “bageprojekter” som her.

Disse barer har nemlig fået en super lækker smag udelukkende ved hjælp af Reds og Greens. For udover pulverne er der blot brugt dadler og henholdsvis solsikkekerner og mandler. Det røde pulver har en super delikat “candy-smag”, hvorimod den grønne har et friskt, mere syrligt twist, som spiller utroligt godt sammen med dadlernes sødme. – Begge barer smager som det rene slik!

De røde / the red ones:

  • 160 g. solsikkekerner* / 160 g sunflower seeds*
  • 150 g. friske dadler (udstenet) / 150 g fresh dates, pitted
  • 3 måleskeer Bodylab Reds / 3 tsp powdered mix of superfoods (acai, guava, goji, etc.)

De grønne / the green ones:

  • 160 g. mandler / 160 g almonds
  • 150 g. friske dadler (udstenet) / 150 g fresh dates, pitted
  • 3 måleskeer Bodylab Greens / 3 tsp powdered mix of superfoods (chlorella, kale, spinach, lime, wheatgrass, etc.)

Samme procedure for begge barer: de udstenede dadler blendes sammen med de øvrige ingredienser i din foodprocessor. Når massen er nogenlunde ensartet og let klistret, trykkes den ud i en lille platicbeholder beklædt med film. Brug noget af filmen som låg så du bedre kan trykke massen jævnt ud. Lad den sætte sig nogle timer på køl før du skærer i ønskede bidder. Opbevar efterfølgende i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Same procedure for both bars: blend the pitted dates with the other ingredients in your food processor until combined and slightly sticky. Press the “dough” into a small container lined with plastic wrap and use some of the wrap as a lid in order to even out the lump easily. Let set in fridge for a few hours before cutting into preferred bites. Store in an airtight container in the fridge afterwards <3

*Massen med solsikkekerner kan blive noget klistret, så hvis din maskine ikke klarer sådanne teksturer så godt brug da mandler i stedet

*When using sunflower seeds the lump may be quite sticky so if your machine does not work well with such textures then use almonds instead

(Indlægget indeholder affiliate links)

4 kommentarer

  • Josefine

    I’m so happy that you like what you see on my blog! Thanks a lot! Have a lovely day

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    I’m so happy that you like what you see on my blog! Thanks a lot! Have a lovely day

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • coupons

    Awesome write-up. I am a regular visitor of your blog and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a long time.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • coupons

    Awesome write-up. I am a regular visitor of your blog and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a long time.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager med vegansk kakaomælk | Pancakes with vegan chocolate milk