Raw havtornkage med karamel | Raw sea buckthorn cake with caramel

Snasket no bake brownie | Gooey no bake brownie

På jagt efter den mest snaskede dessert ever? Den finder du lige her! 😀 (English recipe below)

Jeg bliver gang på gang overrasket over, hvilket fænomenalt, lækkert resultat man kan opnå ved hjælp af SÅ få ingredienser! For til denne herlighed har jeg blot brugt fem råvarer + de to håndfulde mandler, som helt valgfrit kan tilsættes for lidt ekstra crunch 🙂

Udover få ting på ingredienslisten er forberedelsestiden minimal (foodprocessoren klarer arbejdet for dig), og så er det ellers bare tålmodigheden, der kommer på prøve, da kagen gerne skal have et par timer på køl for at opnå den helt rette konsistens 🙂

Brownien er her helt vegansk, da jeg har brugt havremælk som væske, men har man ikke en plantebaseret mælk i huset, kan helt almindelig mælk altså sagtens anvendes! – Smagen vil helt sikkert stadig være guddommelig 😉

Til en form med målene 22 x 22 cm. / for a 22 x 22 cm. baking pan, you?ll need:

  • 300 g. havremælk (eller din foretrukne variant) / 300 g oat milk (or milk of choice)
  • 200 g. friske dadler (udstenet vægt) / 200 g fresh dates, pitted
  • 150 g. havregryn / 150 g quick oats
  • 40 g. fedtreduceret kokosmel / 40 g defatted coconut flour
  • 10 g. kakaopulver / 10 g cocoa powder
  • 2 håndfulde mandler / 2 handfuls of almonds

Prop de udstenede dadler i foodprocessoren sammen med de resterende ingredienser (på nær mandlerne). Blend indtil massen er ensformig og klistret (skrab massen sammen et par gange med en dejskraber). Tilsæt de to håndfulde mandler og blend ultra kort sådan så de blot lige bliver mikset med massen. Hæld dejen i et fad beklædt med bagepapir og sæt på køl i et par timer (eller i fryseren for at speede processen op). Når brownien er nogenlunde fast, kan den skæres i mindre stykker. Opbevares i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Pop the pitted dates in your food processor along with the other ingredients (except from the almonds). Blend until combined, homogeneous and sticky (gather the lump a few times with a spatula). Add the almonds and blend for a very short time just to get them incorporated. Pour the dough into a baking pan lined with parchment paper and set in fridge for some hours (or in the freezer for speeding up the process). When the brownie is more or less set, you can cut into smaller pieces. Store in an airtight container in the fridge <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw havtornkage med karamel | Raw sea buckthorn cake with caramel