Rå dessertsandwiches med saltkaramel

Iskaffe med chokolade- og vanillesmag

{Sponsoreret indhold}

Så har Bodylab simpelthen haft gang i proteinproduktionen igen, hvilket endnu engang har resulteret i en ret så lækker sag! Det er nemlig en helt ny proteinpulver, der går under navnet “Chocolate Vanilla Ice Cream“, der har set dagens lys, og titlen siger jo egentlig nok i sig selv, ikke sandt? ?

For at udpensle det helt kan jeg da godt lige indskyde, at pulveret smager pænt fantastisk! Der er den helt rette balance mellem vanille- og chokoladesmagen, og iblandet min sædvanlige iskaffe som her, er der altså ikke meget, man længere kan brokke sig over ?

Pulveret, forestiller jeg mig også, ville gøre sig særdeles godt i grød, ligesom en helt simpel bananis vil tages til helt nye højder ved at mikse wheyen deri – eventuelt akkompagneret med et skud peanut butter? ?

Til 1 kæmpe glas:

Start med at skumme mælk. kaffe og proteinpulver op til en skummende masse og tilsæt så isterningerne. Blend det hele godt sammen, hæld i glas og top så gerne med din favorittopping; jeg anvendte Bodylabs Stracciatella ?

(Indlægget indeholder affiiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rå dessertsandwiches med saltkaramel