Glutenfrit spinatbrød med mandler & kerner

Snackkugler med peanut butter & kokos

Hvem siger nej til små, søde kugler, der er vendt i smeltet chokolade, så den bløde og let smuldrende midte omkranses af et sprødt og intenst ydre af mørk choko?! – Ja ikke mig i hvert fald 😜

En anden ting, jeg bestemt heller ikke siger nej til, er at kreere dem! Jeg er nemlig noget så vild med at trille disse små sager og ikke mindst hele processen, hvor man blot propper det, man lige lyster i en blender og så til sidst nyder det skønne resultat, det de fleste gange bliver til ☺

Kuglerne her er da også et resultat af en smule impro, da jeg som udgangspunkt blot vidste, at jeg ville have peanut butter og kokos inkorporeret, og så var det jo ellers bare med prøve sig lidt frem. Det er netop dét, jeg elsker ved snackkugler; der er ikke én rigtig måde at lave dem på, ligesom der heller ikke er et egentligt facit på den rette smagskombination. – Det eneste, jeg stræber efter, er, at det er skønne og nærende råvarer, der pryder kuglerne, ligesom smagen selvfølgelig også skal være lækker i sidste ende 😍

Til ca. 12 stk:

Blend alle ingredienserne undtagen chokoladen i en foodprocessor/minihakker, indtil massen kan samles med fingrene. Tryk dejen godt sammen med hænderne, før den trilles til kugler og lad så disse sætte sig lidt på køl, før de vendes i smeltet chokolade, størkner på køl og sidenhen opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

2 kommentarer

 • De ser virkelig gode ud.. 🙂 Dem må jeg prøve..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • FitFoodbyFine

   Hvor dejligt at høre, Milla! Tusinde tak! Håber, du vil gi’ dem et skud ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrit spinatbrød med mandler & kerner