Snackkugler med peanut butter & kokos

Proteinrige pandekager med kakao & nibs

Muuums, hvor kan ens dag ikke andet end at starte perfekt, når man lægger ud med sådan stak pandekager her! – er I med mig?! 😜

Hver gang jeg får “taget mig sammen” til at smække panden på komfuret og lægge lidt kærlighed i at vende de flade kager, spørger jeg mig selv, hvorfor jeg som oftest lader alt for lang tid gå imellem, det sker.. For bananpandekager ER bare en vinder. – Og dét hver eneste gang!

Faktisk havde jeg for lidt tid siden en periode, hvor jeg stort set ikke kunne vente på, at mine bananer modnede nok til at kunne omtrylles til en lækker pandekagedej, da jeg havde fået erhvervet mig en blinispande, der bare sørgede for, at de små kager blev helt perfekte hver eneste gang! – Derfor er der da også et hav af pandekager at finde herinde allerede 😉 – Pandekagerne her er dog blot vendt på en ganske almindelig pande; og det fungerede helt uden fedtstof endda! 😍

Hemmeligheden bag disse pandekagers super intense chokoladesmag er – udover de tilsatte knasende kakaonibs – Bodylabs proteinpulver “Chocolate Vanilla Ice Cream”, der smager så dælens godt. Dog er pulveret vist udgået, men jeg tænker, at man kan opnå samme lækre smag ved at mikse deres “Ultimate Chocolate” med “Vanilla Milkshake”-pulveret ☺

Jeg nød mit pandekagetårn med friske jordbær, Proteinella Duo Swirl (advarsel: den er vanedannende god!) samt et godt drizzle chokoladetopping 😍

Til ca. 15 små pandekager:

Blend alle ingredienser undtagen kakaonibs indtil cremet og ensartet. Stop et par gange for at skrabe siderne. Vend til sidst kakaonibs i og steg pandekagerne ved middelvarme. Fordel en klat på panden og bred den forsigtigt ud med en dejskraber og vend den så, når der ses bobler på overfladen. Opbevar eventuelle rester i en tætlukket frostpose på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snackkugler med peanut butter & kokos