Cremede peanut butter-kugler med sprødt chokoladeovertræk

Raw spejderhagl

Salmiaksøde kugler på kun tre ingredienser.. Jeps, du læste rigtigt. Kun tre ingredienser! – Og det er oven i købet MED drys. Så bliver det vist snart ikke lettere og mere lige til at bikse en sund lille treat sammen til sig selv og dem, man holder af 😍

Da jeg for nogle år  siden delte denne opskrift, var det faktisk første gang, jeg kreerede noget med lakridspulver. – Jeg var nemlig ret længe om at hoppe med på hele denne lakridsbølge, som mange har reddet på i årevis efterhånden 😉 – Årsagen dertil er, at jeg aldrig rigtig har kunnet få øje på, at noget, som normalt associeres med det søde køkken, skulle gå godt i spænd med den salmiakkede smag, som lakridsroden bidrager med.

Men jeg husker tydeligt, hvor begejstret jeg blev for smagen af disse kugler og den der skønne kombination af det søde med det salmiakkede, så jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke har fået lavet dem noget hyppigere?!

Men nu er jeg altså back i lakridsgamet, for kombinationen, som findes i skønhederne her, er altså virkelig lækker! Man får i bare én mundfuld tilfredsstillet så mange smagsbehov, at jeg næsten fristes til at kalde de små bolde for den ultimative snack! 😜

Til ca. 20 stk:

Udsten dadlerne og blend disse sammen med peanut butter. Hold et par stop undervejs og læg mærke til, hvordan massen samler sig til en lækker modellérbar klump. Denne triller du kugler af, som til sidst vendes i lakridspulveret. Lad dem sætte sig på køl, hvor de sidenhen opbevares i en lufttæt beholder ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremede peanut butter-kugler med sprødt chokoladeovertræk