Odenses hyggeligste øko-oase

Cookie dough-kugler

Disse små runde kugler smager SÅ syndigt og lækkert! De er lavet på blot tre ingredienser, og så er de helt perfekte til at stille den søde tand, hvornår end på dagen denne måtte hvine lidt efter en snack 😜

De tre basisingredienser er dadler og peanut butter samt Bodylabs whey: Whey 100 Salted Caramel Milkshake. – Og behøver jeg at nævne, at dette skud på stammen smager forbandet godt?! – Well, det gjorde jeg så lige, men den fortjener bestemt også lidt hype! Den er nemlig ALT for mums og fungerer bare helt perfekt i disse cookie dough-kugler! 😍

Som en ekstra lækker add-in har jeg tilsat kakaonibs til kreationen, hvilket tilfører snacken en lækker brændt bitterhed samt lidt knas til tænderne. Som alternativ kunne man også sagtens bruge finthakket chokolade eller lidt nødder ☺

Konsistensen er desuden helt fantastisk – nemlig både blød og chewy på én og samme tid, hvilket bare skaber den der lækre association til at spise rå cookie-dej – for hvem elsker ikke det?..

Til 10 små kugler:

Kør alle ingredienserne undtagen kakaonibsene sammen i en foodprocessor/minihakker, indtil massen er let smuldrende og hænger sammen, når man former den med fingrene. Hænger “dejen” ikke godt nok sammen, kan en smule mere peanut butter eller lidt ekstra dadler tilsættes. Hæld kakaonibs ved og form 10 kugler ud af dejen. Lad dem sætte sig på køl og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Odenses hyggeligste øko-oase