Chewy Proteinellabarer

Sprøde nøddekiks af 1 ingrediens

{Sponsoreret indhold}

Ja, du læste rigtigt: blot EN ingrediens! – Nu er det altså ingen undskyldning for ikke at have en skøn og hurtig snack i huset, som på én gang er sprød, sød, smagfuld og bare knasende lækker! ?

Disse nøddekiks er nemlig alt det ovenstående 😀 – For at lave disse småkagelignende herligheder har jeg ganske enkelt skåret Castus’ nødderulle ud i supertynde skiver, bagt dem i ovnen og ladt dem afkøle til et super sprødt resultat! – Dét er altså nemt! ?

Jeg er så heldig at være indgået i et samarbejde med Castus, hvorfor jeg i fremtiden vil poste en masse lækkerier, hvor deres skønne produkter indgår. Og dette ambassadørjob er jeg altså ret så begejstret for, da jeg bare alle dage har været kæmpe fan af Castus’ sager, som jo alle er lavet på helt naturlige råvarer, sunde og smagfulde ingredienser – og så tilfredsstiller de gang på gang min lille lækkersult ?

Opskriftens simple procedure er beskrevet nedenfor og kan ses på billederne ?

Til 20 stk:

Skær 20 tynde skiver af nødderullen, placér disse på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 180°C/varmluft i ca. 13 minutter. Flyt bagepapiret over på en bagerist og lad kiksene afkøle helt, så de bliver godt sprøde. Opbevar dem i en kagedåse med bagepapir under låget for at holde dem sprøde ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chewy Proteinellabarer