Proteinrig bountybrownie
Jeps, Bounty og proteiner er lige dét, denne kreation byder på. I kagen er der nemlig både lækre chokoladetoner samt delikate kokosnoter at spore grundet Bodylabs nye proteinpulver: Chocolate Coconut, som virkelig minder mig om bounty!
Tidligere har jeg da også indtaget pulveret i flydende form i en iskaffe, der i sandhed sendte mig et smut forbi en solskinsberiget bounty-ø grundet dets intense kokossmag 😉
Brownien her er lavet på hele syv ingredienser (heriblandt det tilsatte chokoladeknas), som blot mikses til en lækker dej i foodprocessoren og så ellers bages i 12-15 minutter. Derefter har man altså skøn kage, der er akkurat så let og ligetil, som jeg allerbedst kan lide det! 😀
Selv har jeg i kagen anvendt den havremælk, jeg tidligere modtog fra Lahme Kommunikation og Urtekram, men lige din foretrune mælkevariant kan fungere lige så fint som havren 🙂
Til et fad på 22 x 22 cm.:
- 200 g. havremælk (eller alternativ)
- 180 g. havregryn
- 40 g. proteinpulver: Chocolate Coconut
- 30 g. mørk chokolade
- 20 g. kokosmel
- 15 g. kakaopulver
- 3 æg
Blend alle ingredienserne undtagen chokolade til en ensartet dej i en foodprocessor. Hak chokoladen i mindre stykker og vend denne i dejen. Hæld massen over i en form/et ildfast fad beklædt med bagepapir og bag kagen ved 200°C/varmluft i 12-14 minuter. Lad brownien sætte sig under afkøling på en bagerist (ude af formen), før den skæres ud i kagestykker. Opbevar rester i en lufttæt beholder på køl <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu