Rosinkugler med kokos & carob

Proteinrig bountybrownie

{Sponsoreret indhold}

Kage, der smager af bounty og samtidig er pumpet med proteiner?!

Jeps, Bounty og proteiner er lige dét, denne kreation byder på. I kagen er der nemlig både lækre chokoladetoner samt delikate kokosnoter at spore grundet Bodylabs nye proteinpulver: Chocolate Coconut, som virkelig minder mig om bounty!

Tidligere har jeg da også indtaget pulveret i flydende form i en iskaffe, der i sandhed sendte mig et smut forbi en solskinsberiget bounty-ø grundet dets intense kokossmag 😉

Brownien her er lavet på hele syv ingredienser (heriblandt det tilsatte chokoladeknas), som blot mikses til en lækker dej i foodprocessoren og så ellers bages i 12-15 minutter. Derefter har man altså skøn kage, der er akkurat så let og ligetil, som jeg allerbedst kan lide det! 😀

Selv har jeg i kagen anvendt den havremælk, jeg tidligere modtog fra Lahme Kommunikation og Urtekram, men lige din foretrune mælkevariant kan fungere lige så fint som havren 🙂

Til et fad på 22 x 22 cm.:

Blend alle ingredienserne undtagen chokolade til en ensartet dej i en foodprocessor. Hak chokoladen i mindre stykker og vend denne i dejen. Hæld massen over i en form/et ildfast fad beklædt med bagepapir og bag kagen ved 200°C/varmluft i 12-14 minuter. Lad brownien sætte sig under afkøling på en bagerist (ude af formen), før den skæres ud i kagestykker. Opbevar rester i en lufttæt beholder på køl <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosinkugler med kokos & carob