Svampet krydderkage med banan & kaffe - og en lille snak om bæredygtige kaffekapsler

Se mit nye bord! – Unikt & hjemmelavet

{Reklame for Click’n Tile}

Altså kan vi lige blive enige om, at man kun kan blive rigtig glad i låget af at møde synet af denne farverige overflade? – I hvert fald bliver jeg ret så lykkelig, hver gang jeg træder ind i min nye spisestue, hvor dette kæmpestore spisebord pryder rummet! Og bedst af alt er tanken om, at jeg nu kan invitere hele den pukkelrykkede til middag, hvor vi alle kan sidde ved ét og samme bord frem for at skulle fordele os ud i sektioner 😍

Den flotte bordplade er blevet til i samarbejde med hamrende fine Click’n Tile, som forhandler klinkelignende fliser produceret i bæredygtigt plast. Det mega smarte ved konceptet er, at man kan mikse og matche de forskellige fliser, lige akkurat som man vil, og så er det ellers bare på allerbedste LEGO-manér at klikke disse på den medfølgende bagplade. Det er simpelthen så fedt, at man hverken skal hen med fuge eller mililmeterpind for at sikre, at der er en ensartet afstand mellem fliserne. – For dét har Click’n Tile jo sørget for på forhånd 👌

Herhjemme har vi valgt at lave et mønster bestående af farver fra The Twenty Twenty Collection (Crushed Banana, Truly Lilac og Moroccan Pottery) samt Heavenly-flisen fra Blues-kollektionen, og så pryder de altså en plade på 2 x 1 meter 😍 – Desuden medfølger der en sugekop til kittet, så man let kan tage fliserne op igen, hvis man fx skulle få lyst til at lave om på mønstret eller (for vores vedkommende) evt. fjerne krummer i de trods alt meget små revner, der er imellem hver flise. – For faktisk er Click’n Tile egentligt lavet med tanken om at kunne sætte en flisevæg op i fx køkken eller bad, så det er lidt ud over det sædvanlige, at vi har valgt at anvende dem til et bord. Men med flisernes slidstyrke er de alstå også helt geniale til netop dét formål ❤️

Hos Click’n Tile kan du finde en how-to video af, hvordan fliserne nemt klikkes på bagpladen, samt hvordan bagpladen installeres på en væg. Herhjemme har vi som sagt grebet det lidt anderledes an, da det jo er et bord, vi er endt ud med. – Vi har derfor påført bagpladen på en MDF-plade, som så er sat ned i et “skræddersyet” bordstel i aluminium, som ligeledes er hjemmelavet til vores formål 😊

2 kommentarer

 • Jeg er fuldkommen vild med det – hvor er det bare blevet godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • FitFoodbyFine

   Tusinde tak, Jette! Vi er simpelthen også bare SÅ glade for det 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet krydderkage med banan & kaffe - og en lille snak om bæredygtige kaffekapsler