Karamelbarer med en "kikset" havrebund

Bløde romkugler aka. avokadokugler med rom

{Reklame for Green Pleasure}

Ville du tro mig, hvis jeg sagde, at man kunne bikse noget sammen, der smagte noget nær romkugler fra bageren – og at der så ovenikøbet ville være avokado tilsat? 🤔

Nej, vel? – Jeg vil dog vove at påstå, at disse romkugler aka. avokadokugler kommer ret så godt der henad. I hvert fald smager de skønt af både rom, kakao og kokos, og så har de den blødeste lækre konsistens at bide sig igennem. Og vigtigts af alt: Man kan som i overhovedet ikke engang ane, at den grønne stenfrugt er involveret 😇

Jeg har kreeret kuglerne i samarbejde med skønne Green Pleasure, som har det lækreste sæsonudvalg af frugt og grønt, og det er altså flotte, store avokadoer derfra, som spiller hovedrollen i opskriften her. Hvad jeg især elsker ved at modtage avokadoer fra Green Pleasure er, at de ikke allerede er helt modne, når man modtager dem. Derfor kan de altså ligge på køl og modne sig til en særlig lejlighed, eller til man fx lige føler for at bikse nogle romkuler sammen 😉

Til ca. 24 (store) romkugler:

Prop alle ingredienserne undtagen kokos i en foodprocessor og blend indtil ensartet. Stop et par gange undervejs for at skrabe siderne. Vend den bløde masse over i en skål og lad den sætte sig lidt i fryseren, så den er lettere at trille til kugler. Når kuglerne er formet, kommer de atter en tur i fryseren for at sætte sig, før de trilles i kokos. Lad derefter kuglerne sætte sig helt – gerne natten over i køleskabet eller i et par timer i fryseren, før de nydes. Opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karamelbarer med en "kikset" havrebund