Vegansk chokoladepålæg
Silkeblødt og chokoladet smør! – Den ultimative chokoladesmør er altså lige her! Dennne sag smager så fantastisk sødt og lækkert, at man ret nemt kommer til at spise den direkte fra glasset..
Herligheden kræver blot fire ingredienser, og så er det samtidig super proteinrigt, da jeg har tilsat Bodylabs Vegan Protein Blend, der har den skønneste chokoladesmag 😋
Pålægget kan bruges både på brød, grød og i skyr eller bare spises som en delikat hapser i selskab med peanut butter 😍
Til 1 stort glas:
- 200 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 40 g. Bodylab Vegan Protein Blend
- 10 g. kakaopulver
- 1,5 dl. vand
Udsten dadlerne og blend disse sammen med de resterende ingredienser indtil helt cremet og ensartet. Skrab siderne undervejs. Opbevares i et tætlukket glas på køl ❤️
Ingen kommentarer endnu