Iskaffe med chokolade- og vanillesmag

Links til likes fra ’17

Som noget helt nyt vil jeg da lige dele et skønt throwback til 2017! – Udgangspunktet er taget i min lille IG-collage over mest likede billeder i det forgangne år, og takket være alle min søde følgere er det især kuglekreationer, chokosager, spinatberigede brød samt rå snacks, der har været populært! – Og jeg må sige, at jeg er ret så enig i de mange likes, hvis jeg skal være helt ærlig ? – Som en lille service vil jeg nedenfor linke til opskrifterne passende til billederne, hvis det enkelte foto skulle få mundvandet sat i gang ?

Øverst i venstre hjørne ses det super lækre glutenfrie spinatbrød, jeg stort set altid har liggende i køleren, da det udover at være særdeles simpelt at lave samt indeholde hele 500 g. spinat også smager fantastisk skønt med alverdens “topping” ovenpå!

Til højre for det grønne brød ses en af de seneste kreationer – nemlig disse skønne julekugler med smag af kanel og kardemomme! Og til trods for navnet kan de altså snildt spises året rundt ?

I øverste højre hjørne kan man lige skimte en af mine yndlingssnacks for tiden. Der er selvfølgelig tale om de famøse rå dessertsandwiches, jeg har lavet op til flere gange efterhånden, da de er så SUPER simple! Jeg bruger nemlig Toftkærs dessertruller, hvorfor halvdelen af arbejdet allerede er gjort for mig! ?

Det næste billede i rækken er faktisk af samme kreation som ovenstående, så den må siges at have været en populær sag! – Så lad mig i stedet linke til samme koncept, hvor det blot er en anden midte samt en anden variant af Toftkærs ruller, jeg har gjort brug af. Jeg taler om disse rå dessertsandwiches me
d cashewkaramel
, som virkelig også er det lækreste at sætte tænderne i! ?

Så nåede vi til det midterste mest likede billede, som er endnu en grøn sag! Denne gang et brød med både ærter og spinat, som er så super svampet og lækkert, at det også hurtigt bliver svært vanedannende ?

Med det næste billede i rækken er jeg altså ret begejstret for, at blot én af mine adskillige rawbarkreationer har opnået så mange likes, at den har nået toppen; for nøj, hvor har jeg lavet mange i årets løb ? Baren på billedet er denne, der er beriget med den skønneste kaffebund samt perfekt saltede karamel, og med alene de fakta på plads finder jeg det ganske forståeligt, hvorfor den er blevet så populær ?

Nederste venstre hjørne er igen et bevis på, at alle mine søde følgere er præcis lige så begejstrede for rawkugler som jeg selv.. Og helst trillet i kokos selvfølgelig! ? Det er julekuglerne, der har fået ekstra kærlighed derude, så måske der faktisk er hold i talemåden, at “julen er hjerternes fest”? ?

Ved kuglernes side ses endnu et ret så lækkert post, hvis jeg selv skal sige det! – Det er nemlig en overdådig tallerken fyldt med Bodylabs smækre proteinrige og sukkerfrie chokolade! – Alle fire varianter er ret så afhængighedskabende, skulle jeg hilse at sige..

Vi slutter denne likegennemgang af med manér ved at komme ind på en sidste grøn kreation! – Selvfølgelig måtte mine elskede spinatboller da også lige have lidt kærlighed og ekstra opmærksomhed, så dem får I linket til lige hér! ?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iskaffe med chokolade- og vanillesmag