Vafler med skøn topping

Links til likes fra ’19

Jeg tænkte, at det første “nye” indlæg her i 2020 passende kunne være et lille throwback til de opslag, som I kære følgere har liket allermest på min Instagramprofil i 2019! 😍 Så med udgangspunkt i den lille collage øverst på siden her vil jeg i dette indlæg linke til opskrifterne, som tilhører de pågældende billeder. Jeg tænker jo, at netop de kreationer må have særlig interesse 😉

Starter vi i øverste venstre hjørne, taler vi om min ultrasimple rawkage med saltet peanutkaramel! Det er som om, at dén kombination bare aldrig slår fejl! – Du ved, chewy daddelbund beriget med en cremet og let saltet peanut butterkaramel er bare noget, der dur! 😋

Til højre for rawkagen ser vi et par ret så lækre vegetariske burgere med kokospanerede peanutbøffer! Det lyder måske specielt, men har du ikke smagt det endnu, er der bare at sige: smut i køkkenet ASAP! For den der jordnøddebøf à la Urtekram, som vendes i paprikabefængt kokosmel og steges sprød på panden er et helt perfekt match med mine spinatboller og en hjemmerørt mayo evt. 😉

Øverst i højre hjørne ser vi mit remake af Christine Bondes hamrende lækre chokoladefalafler! Det er en opskrift, som findes i hendes kogebog Vegansk til den søde tand, som jeg var så heldig at modtage, da hun havde lancering på den tilbage i 2018. Kreationen med den dertilhørende nicecream fortjente dog et repost, hvorfor den har prydet min profil i 2019 også 😜

Yderst til venstre i midterste række ser vi en af mine nok snart hundredevis af kuglekreationer! Og her er det altså mine rawkugler med bipollen og kaffe, der har fået så mange likes, at den har fået en plads i collagen. Jeg blamer dog ingen, for det er nok også en af mine favoritter i kuglekategorien, hvis jeg skal være ærlig! 😍

Ved siden af kuglerne ser vi mine “famøse” sunde og glutenfrie OG rulbare pandekager à la Rasmus Klump! Dén opskrift er jeg faktisk ret så stolt af. Ikke nok med at den hitter blandt mine sukkersøde venner, veninder og familiemedlemmer, så er det altså også en kreation, som vækker minder fra barndommens adskillige fortærede pandekagetårne ❤️

Nabobilledet til pandekagerne udgøres af en mine mange opskrifter på spinatboller! Ingen er mere simple end andre her på bloggen, men disse er dog lige spækket med både spinat og ærter! Ærterne bidrager med en ret så lækker sødme, og ellers er de glutenfrie ligesom mine resterende brødopskrifter herinde på bloggen 😊

I nederste venstre hjørne er der endnu en pandekagekreation! Denne dog i blinisstørrelse og beriget med figenstænger fra Castus! Sidstnævnte med pæresmag giver de lækreste søde noter, som spiller perfekt sammen med bananerne, som er hovedingrediensen i opskriften 😋

I midten nederst ses der de lækreste cashewdeller, som er prydet med gulerødder og gærflager! Mums, den saftige midte, dellerne får med udblødte cashewnødder involveret, er virkelig værd at prøve! 😍

Sidst, men absolut ikke mindst, har I sendt en masse likes afsted mod endnu en opskrift på glutenfrie spinatboller! – Og uden at lyve er disse nok også dem, jeg har lavet allermest af alle bolleopskrifterne på min blog! Men jeg lover dig for, at fremgangsmetoden er lige så simpel, som ingredienslisten er kort! Der er nemlig tale om bare 3 basisingredienser, og så kan man ellers tilføje alle de frø og kerner, man lyster efterfølgende 😍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vafler med skøn topping