Salte trøffeldonuts

Pandekager med peanut butter & figenstang

{Sponsoreret indhold}

Oh yea, så er det sgi flade kager på bloggen IGEN! Burde jeg mon efterhånden overveje at skifte navn, for der begynder da at tegne sig liidt af et billede, ikke sandt? ?

Jeg mener, prøv for eksempel at tage et kig på mit pandekagearkiv.. Der er alligevel et par stykker, man kan give sig i kast med, hvis pandekagesulten skulle melde sig ? – Men jeg må simpelthen være blevet bidt af et galt pandekagemonster, for jeg er blevet SÅ grebet af at stå og vende de små kager på panden, stable dem til et perfekt tårn og efterfølgende gå amok i toppings. Desuden elsker jeg også at tage billeder af dem, og spisningen derefter giver vel egenlig rimeligt godt sig selv, gør det ikke? ?

Tårnet her er udover de obligatoriske bananer og æg beriget med peanut butter og figenstænger fra Castus. Jeg har faktisk allerede delt to opskrifter herinde med netop Castus’ frugtstænger – nemlig én med kokos og én med kakao – og da de pandekager blev så dælens gode, er det både sikkert og vidst, at jeg bare må lave mange flere varianter deraf!

Pandekagerne i denne opskrift er tilberedt på min blinispande, hvorfor de nærmest kan kaldes “mini-amerikanske pandekager”. De er desuden særdeles svampede, og så smager de bare himmelsk! Jeg blendede blot alle ingredienserne i en blender, og så toppede jeg ellers de færdigstegte kager med ekstra peanut butter, endnu en figenstang samt chokoladetopping fra Bodylab ?

Til ca. 15 minipandekager:

Blend hele molevitten i en blender/foodprocessor (bananer og frugtstænger brækket i mindre stykker) indtil ensartet og flydende. Hæld dejen over i en kande med tud og steg pandekagerne ved lav til middel varme på en slip let-pande (jeg brugte denne blinispande) og hjælp eventuelt dejen med at fylde hele “blinisrummet” ud ved at brede den let ud med dejskraberen. Vend dem først når overfladen får godt med bobler og brug helst en bøjelig samt tynd plasticspatel, så den skrøbelige dej ikke går i stykker. Læg de færdige pandekager over på en rist hvor de kan afkøle let. Opbevar eventuelle rester lufttæt på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salte trøffeldonuts