Salte rosinkugler

Søde stenaldermuffins med ristet kokos & gojibær

{Sponsoreret indhold}

Så er der lige endnu en kreation med Toftkærs stenalderbrødsblandinger at finde her på bloggen! – Og ja, der var sørme gang stenalderovnen den dag, hvor jeg fik bikset både madbrød med oregano, simple muffins med ristet kokos og disse søde muffins med gojibær sammen! 😉

Det er i hvert fald både sikkert og vidst, at min fryser er fyldt pænt op med disse godter nu! – Men altså kan det næsten tænkes nemmere? En færdigblandet pose, der blot skal tilsættes olie og æg samt det, man lige lyster – derefter en tur i ovnen og så ellers en friskfyldt fryser som resultat?! – Jeg tror det næsten ikke 😍

I modsætning til det mere salte madbrød med oregano, jeg delte for lidt siden, er disse muffins med rosin, chiafrø, gojibær og ristet kokos taget i en lidt sødere retning. Med peanut butter ovenpå var det ganske godt, skulle jeg hilse og sige 😋

Til 12 muffins:

Vend alle ingredienser sammen i en skål med en dejskraber og fordel så dejen i 12 muffinsforme (jeg brugte silikone). Bag muffinsene ved 160ªC/varmluft i 30 minutter og befri så straks de færdige muffins fra formene for at lade dem afkøle på en bagerist. Opbevar de afkølede muffins i en tætlukket frostpose på køl ♥️

*På posen anbefales det at anvende 3 æg, men da jeg ikke er så meget til den “æggede” konsistens, bruger jeg blot 2. Vær dog opmærksom på, at det grundet dette godt kan “drysse” en del, når muffinsene skæres og spises; smag og konsistens er dog stadig skøn! 😊

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salte rosinkugler