Rawbarer med cashewkaramel

Pandekager med kaffe, kokos & peanut butter

Det er jo efterhånden ALT for længe siden, vi sidst har set et pandekagetårn herinde på bloggen, er det ikke?! – Jeg følte i hvert fald, at mine cravings derefter var ved at blive så store, at jeg snart ikke kunne benægte dem længere 😜

Så resultatet blev ganske enkelt denne stak minipandekager med den skønneste smagskombi længe! – Det slog mig nemlig forleden, at jeg ALDRIG har forsøgt mig med kaffe i mine pandekager før, hvilket ikke bare grundet min kæmpe kaffeafhængighed er mystisk, men også grundet det faktum, at de klassiske bananpandekager findes i alverdens afskygninger herinde efterhånden! ☺

Så der var selvfølgelig ganske enkelt ikke andet for end at få de modnede bananer tryllet om til bløde, flade kager med kakao, kokos, peanut butter og instantkaffe inkorporeret! Det er den sædvanlige og yderst geniale blinispande, jeg endnu engang har vendt pandekagerne på, da den er såå lækker at arbejde med! Og selve pandekagedejen er akkurat lige så lækker at bikse sammmen, da den på ingen tid kan fremtrylles i en foodprocesser eller blender 😍

Toppingsmæssigt tog det lige så meget overhånd denne gang, som alle de andre gange jeg får lavet mig et ordentligt pandekagetårn.. Men vi ved jo alle, at det SÅ meget er toppingen, der gør det, ikke sandt? 😉 – I dagens anledning bestod den spiselige pynt af (mere) peanut butter, kakaonibs, vindruer, goibær og kokoschips 😋

Til 15 små pandekager (blinisstørrelse):

Toppings anvendt her: peanut butter, kakaonibs, vindruer, goibær og kokoschips

Blend alle ingredienserne indtil flydende og ensartet. Steg så pandekagerne ved middelvarme (gerne i en slip let-pande som denne) og vend dem først, når der er godt med bobler på hele overfladen. Vend dem med en tynd, bøjelig plasticspatel. Jeg lader mine afkøle let på en bagerist. Nyd med toppings og opbevar eventuelle rester i en tætlukket frostpose på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawbarer med cashewkaramel