Blondie med protein & blommer | Blondies with protein & plums
Det er ingen hemmelighed, at jeg ret hurtigt er blevet helt afhængig af mine proteinrige blondies.. – Og hvis du følger mig på min Instagram, har du måske set, at jeg efterhånden har postet et par gange, at jeg liiiige fik bikset en ny omgang blondies sammen 😀
Crunchet fra den tilsatte chokolade, den lækre vanillesmag fra Bodylabs Vanilla & Pear-proteinpulver og kokosmelets delikate toner gør bare, at det hele går op i en højere enhed 😀
Opskriften her er meget lig min tidligere delte; eneste forskel er, at jeg her har toppet blondien med blommer fra haven og udeladt jordnøddesmør. – Og jeg lover dig, at det i dette tilfælde IKKE er smør’d, der gør’d 😉
Til et fad med målene 22 x 22 cm / for 22 x 22 cm baking pan:
- 300 g. mælk (din foretrukne variant) / 300 g milk of choice
- 3 æg / 3 eggs
- 230 g. havregryn / 230 g quick oats
- 70 g. kokosmel / 70 g shredded coconut
- 50 g. Bodylab Whey Vanilla & Pear / 50 g protein powder (I used a vanilla/pear flavoured whey)
- 30 g. mørk chokolade (jeg bruge denne) / 30 g dark chocolate (I used a 92% variety sweetened with coconut sugar)
- 8 blommer / 8 plums
Prop alle ingredienserne på nær chokoladen og blommerne i din foodprocessor og blend indtil cremet og ensartet (skrab siderne et par gange). Hæld massen over i en skål og vend grofthakket chokolade i. Hæld dejen i et ildfast fad/en bageform beklædt med bagepapir og fordel de halverede blommer deri. Bag kagen ved 200°C i 15-17 minutter (saften fra blommerne forlænger bagetiden i f.h.t. min tidligere blondieopskrift). Befri fra bagepapir og sæt til afkøling på en bagerist. Opbevar kagen i en lufttæt beholder på køl <3
English:
Pop all the ingredients except from the chocolate and the plums into your food processor and blend until creamy and homogenous (scrape down the sides a few times). Pour the dough into a bowl and then ? carefully by using a spatula ? mix in roughly chopped chocolate. Pour the mixture into a baking pan lined with parchment paper and place the halved plums therein. Bake at 200°C for 15-17 minutes (the juice from the plums prolongs the baking time compared to my previous blondie recipe). Release the cake from parchment paper and let cool on a baking rack. Store in an airtight container in the fridge <3
(Indlægget indeholder affiliate lins)
Ingen kommentarer endnu