Peanut butter cups med hjemmelavet chokolade | Peanut butter cups with homemade chocolate

Chewy energibarer med protein | Chewy energy bars with protein

Lækkert bid og sødmefuld smag <3 (English recipe below)

Så fik jeg igen tanket op på snacklageret og denne gang med disse særdeles lækre proteinbarer!

De er meget lig disse, som jeg tidligere har delt herinde på bloggen, men ved at justere en smule på målene, resulterede det altså i nogle barer med en noget lækker konsistens! Der er nemlig både crunch fra det tilsatte mørke chokolade, mens selve baren har et nærmest konfektagtigt blødt bid: mums!

For at lave barerne skal der blot fire ingredienser til, og smagen kan varieres i det uendelige, da de nemlig prydes af proteinpulver fra Bodylab 🙂

Til en lille form / for a small container:

  • 200 g. friske dadler (udstenet vægt) / 200 g fresh dates, pitted
  • 150 g. havregryn / 150 g quick oats
  • 40 g. proteinpulver (her: Cookies & Cream) / 40 g protein powder (I used a flavoured whey for these)
  • 30 g. mørk chokolade (jeg brugte denne) / 30 g dark chocolate

Prop alle ingredienserne på nær chokolade i en foodprocessor og blend på fuld styrke. Stop et par gange for at samle ingredienserne. Bliv blot ved med at blende indtil massen er ensartet og samlet; jo længere tid, der blendes, desto mere konfektagtig bliver konsistensen. Tilsæt til sidst chokoladen brækket i grove stykker og blend kort blot for at inkorporere disse. Tryk dejen ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå) og lad den sætte sig nogle timer på køl. Skær så ud i mindre barer og opbevar dem i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Blend all the ingredients except from the chocolate in a food processor on high speed. Stop a few times in order to scrape down the sides. Blend until gathered and homogeneous; the longer time you blend, the softer/better the texture will be! At last you add in the chocolate broken into smaller pieces and blend shortly just to get them incorporated. Press the dough into a small container lined with plastic wrap (use some of the wrap as a lid to make the pressing easy) and let set for some hours in the fridge. Cut into bars and store those in an airtight container in the fridge <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanut butter cups med hjemmelavet chokolade | Peanut butter cups with homemade chocolate