Chewy energibarer med protein | Chewy energy bars with protein




De er meget lig disse, som jeg tidligere har delt herinde på bloggen, men ved at justere en smule på målene, resulterede det altså i nogle barer med en noget lækker konsistens! Der er nemlig både crunch fra det tilsatte mørke chokolade, mens selve baren har et nærmest konfektagtigt blødt bid: mums!

For at lave barerne skal der blot fire ingredienser til, og smagen kan varieres i det uendelige, da de nemlig prydes af proteinpulver fra Bodylab 🙂

Til en lille form / for a small container:
- 200 g. friske dadler (udstenet vægt) / 200 g fresh dates, pitted
- 150 g. havregryn / 150 g quick oats
- 40 g. proteinpulver (her: Cookies & Cream) / 40 g protein powder (I used a flavoured whey for these)
- 30 g. mørk chokolade (jeg brugte denne) / 30 g dark chocolate

Prop alle ingredienserne på nær chokolade i en foodprocessor og blend på fuld styrke. Stop et par gange for at samle ingredienserne. Bliv blot ved med at blende indtil massen er ensartet og samlet; jo længere tid, der blendes, desto mere konfektagtig bliver konsistensen. Tilsæt til sidst chokoladen brækket i grove stykker og blend kort blot for at inkorporere disse. Tryk dejen ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå) og lad den sætte sig nogle timer på køl. Skær så ud i mindre barer og opbevar dem i en lufttæt beholder på køl <3
English:
Blend all the ingredients except from the chocolate in a food processor on high speed. Stop a few times in order to scrape down the sides. Blend until gathered and homogeneous; the longer time you blend, the softer/better the texture will be! At last you add in the chocolate broken into smaller pieces and blend shortly just to get them incorporated. Press the dough into a small container lined with plastic wrap (use some of the wrap as a lid to make the pressing easy) and let set for some hours in the fridge. Cut into bars and store those in an airtight container in the fridge <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu