Kokosbrownie | Coconut brownie

Proteinellakugler

Kugler med smag af syndig chokoladebar ?

Har I set den nye proteinpulver fra Bodylab?! – Hvis ikke, er det altså et must lige at smutte forbi deres hjemmeside! ?

De har nemlig relanceret mit favoritpulver “Ultimate Chocolate & Hazelnut” – nu i form af en Proteinella-variant! Og alle, der er fan af smørepålægget, der går under samme navn, vil absolut ikke undvære pulveret her ?

Smagen er simpelthen så lækker og syndig, at den minder mig om de slemmeste chokoladebarer, jeg kan komme i tanke om, og det er jo ikke værst ?

Pulverets delikate chokoladesmag samt den perfekte nødearoma er bare i top, så jeg er altså fan! ?

Til disse kugler har jeg brugt blot seks ingredienser, og sammen med det tilsatte kokosmel gør Proteinella-pulveret det super godt!

Til ca. 20 kugler

Start med at finthakke gryn, dadler, kokos og proteinpulver i din foodprocessor kort. Tilsæt så vand og blend indtil det bliver let klæbrigt. Skrab eventuelt siderne med en dejskraber. Tilsæt chokolade brækket i mindre stykker og blend kort blot for at inkorporere dem. Sæt gerne massen på køl, før den trilles til kugler, som så sætter sig på køl til slut. Opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokosbrownie | Coconut brownie