Bananbrød med kokos & peanut butter
Hold nu op, det er jo en HEL måned siden, jeg sidst har delt et bananbrød herinde! – Det er faktisk lidt af en synd taget min tidligere bananbrødsafhængighed i betragtning.. 😜
– Sagde jeg virkelig “tidligere”? – Pjat, den afhængighed lever skam stadig i bedste velgående, jeg tror simpelthen blot, at pausen skyldes for få modne bananer i hjemmet. Well, dem der så har været tilgængelige er “desværre” nok blevet tryllet om til pandekager i stedet. What a shame 😏
Men nu er jeg altså tilbage med brødet over dem alle! – Der er stort set intet, der kommer på højde med et svampet, sødt og saftigt bananbrød – gerne beriget med kokos – hvis man spørger mig. Og selvfølgelig finder vi da blandt andet også kokos i denne omgang. Ligeledes er der min elskede peanut butter at spore i den simple opskrift, som i alt har blot seks ingredienser på listen 😍
Til 1 brød (min form måler 11 x 25 cm):
- 3 modne bananer (mellemstore til store) + 1 til toppen
- 250 g. havregryn
- 200 g. havremælk (eller alternativ)
- 30 g. peanut butter
- 30 g. kokosmel
- 2 æg
Blend alle ingredienserne indtil ensartet og cremet. Stop et par gange undervejs for at skrabe siderne. Hæld dejen over i en brødform beklædt med bagepapir og pynt med en banan flækket på langs. Tryk den godt ned i massen. Bag brødet ved 200ªC/varmluft i 50 minutter og sæt det så til afkøling på en bagerist befriet fra form og bagepapir. Lad det afkøle helt før det skæres. Opbevar brødet i en tætlukket frostpose på køl ♥️
Ingen kommentarer endnu