Glutenfrie spinatboller med grønne GrineBidder

Rå dessertsandwiches med bærsorbet

{Sponsoreret indhold}

Denne lækre opskrift har jeg faktisk haft liggende siden i sommers, som i dén grad skreg på iskolde sager, som kunne nydes i den varme, vi oplevede landet over! – Og derfor så jeg da gang på gang mit snit til lige at bikse nogle afkølende snacks sammen 😜

For selvom jeg fik nydt en masse nicecreams og smoothie bowls, skulle der altså også være lidt koldt til den søde tand, ikke sandt? 😋 – Og her kom disse rå dessertsandwiches virkelig perfekt ind i billedet!

De er meget i tråd med mine tidligere delte dessertsandwichkreationer herinde, da jeg ligeledes har gjort brug af Toftkærs skønne, nærende dessertrulle i opskriften her! – Det er virkelig bare så super bekvemt, simpelt og lækkert på én og samme tid! – Det er den friske variant med æble, appelsin og citron, jeg har brugt her, og den giver SÅ fine sommerlige vibes 😍

For et ekstra sommerligt touch har jeg mellem rawbund- og top smurt med en hjemmelavet bærsorbet på bare TO ingredienser! Nemlig noget så simpelt som frosne bær og sødning i form af Easis Perfect Sød blendet sammen. – Dét kalder jeg sundt, let og ligetil ☺

Til en lille form (min målte ca. 13 x 18 cm):

BUND/TOP: Start med at skære 200 gram fra dessertrullen og tryk så først de 100 gram (skåret i mindre stykker) ud i en filmbeklædt form ved at bruge noget af filmen som låg til at trykke ovenpå. Tag så bunden ud af formen (befriet fra film) og læg den på et spækbræt, mens du følger samme procedure for de sidste 100 gram. Stil på køl, mens du laver sorbeten.

SORBET: Blend de frosne bær og sødning i en minihakker/foodprocessor, indtil en cremet sorbet opstår. Stop et par gange undervejs for at skrabe massen sammen og fortsæt blot indtil ønsket konsistens. Smør sorbeten ud på rawbunden og læg til sidst den anden halvdel ovenpå som låg. Lad det hele sætte sig i fryseren i en times tid, før den store bar skæres ud til mindre “sandwiches”. Opbevar dem i en lufttæt beholder i fryseren ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrie spinatboller med grønne GrineBidder