Bønneblondie med jordbærfrugtstænger

Frossen smoothie bowl

{Sponsoreret indhold}

Mmm.. Nu er årstiden virkelig til, at vi kan gå all in på alle de kolde spiselige sager! – Og det har jeg da selvfølgelig lige udnyttet med denne frosne lækkerbisken 😍

Har du nogensinde prøvet at blende dine frosne smoothierester før? – Eller lad mig spørge: har du overhovedet frosset eventuelle smoothierester ned før? – Ikke alene er det genialt i forhold til at mindske madspild, det er også helt vildt brugbart på travle morgener, hvor man måske ikke lige orker at opfinde den dybe tallerken eller måske står og mangler de rigtige ingredienser til en smoothie! Vigtigst af alt er dog, at det er den skønneste iskonsistens, man får ud af at blende sine frosne smoothierester 😋

Selv har jeg blot brugt en rest fra denne smoothie – dog tilsat lidt sødemiddel for ekstra sødme. Den smukke farve og de frugtige noter var simpelthen som skabt til nydelse ude i solskinnet, så på sådan en fridagstirsdag fik man lige en smule feriefornemmelser i kroppen 😊

Som kronen på værket kommer den uundværlige topping, som jo opper ethvert morgenmadsgame. Her har jeg toppet amok med Toftkærs poppede quinoa og smukke gojibær, en af Castus’ lækre sommergrinebiddere med smag af solbær, rabarber og gulerød, og slutteligt ses der knasende kokoschips fra YanaCopenhagen. Den smukke serveringsskål aka. coconut bowlen er faktisk også en gave fra sidstnævnte, og den bidrager lige med lidt ekstra eksotiske vibes 😉

Du skal bruge:

Blend blot den frosne smoothierest indtil iskonsistens – med tilføjelse af evt. sødning, når den frosne klump er helt fintblendet. Vend over i en skål, top amok og nyd! ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønneblondie med jordbærfrugtstænger